Cele mai citite

Video. Ultimul gol marcat de căpitanul Fiorentinei, Davide Astori! A înscris un gol controversat în oraşul în care a murit

Ultima reuşită a lui Davide Astori a fost în plasa formaţiei Hellas Verona, în meciul câştigat de Fiorentina cu 5-0.
04.03.2018 | 17:24
Video. Ultimul gol marcat de căpitanul Fiorentinei, Davide Astori! A înscris un gol controversat în oraşul în care a murit

Căpitanul Davide Astori i-a făcut ultima dată pe fanii Fiorentinei să sară în sus de bucurie anul trecut, când a marcat un gol pentru echipa sa în meciul cu Verona! 

Fiorentina conducea deja cu 2-0, când Astori a înscris pentru 3-0, în minutul 24 al meciului de pe Marc’Antonio Bentegodi. Fiorentina a beneficiat de un corner, Benassi a deviat cu capul până la Astori, iar fundaşul a înscris cu o execuţie plasată, fără nicio şansă pentru portarul advers. Partida s-a terminat cu scorul de 5-0.

Ultimul gol marcat de căpitanul Fiorentinei, Davide Astori

De la transferul la Fiorentina, Astori a fost om de bază. În precedentele două sezoane din Serie A TIM, apărătorul a bifat de fiecare dată 33 de meciuri. Pe lângă reuşita de la Verona, el a mai punctat de două ori în campionat în tricoul Fiorentinei, în remiza cu Crotone (1-1) şi în succesul cu Inter (5-4). Căpitanul în vârstă de 31 de ani a murit în somn. A lăsat în urmă o fetiţă de numai doi ani. 

Davide Astori a marcat, în perioada când juca pentru AS Roma, un gol controversat chiar la Udine, oraşul unde a murit. La 6 ianuarie 2015, Astori marca din pasa lui Francesco Totti, în minutul 17. Golul său avea să nască mii de comentarii. Din cauza scandalului, Federaţia şi Liga au decis ca tehnologia video să fie introdusă în Serie A.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri