Sport

Ultimul interviu al lui Novak Boskovic! A plecat supărat de la Dinamo: “Muncitori în fabrică!”

03.02.2019 | 18:31
Ultimul interviu al lui Novak Boskovic A plecat suparat de la Dinamo Muncitori in fabrica

Novak Boskovic, handbalul din naționala Serbiei care s-a sinucis după ce s-a împușcat în cap, a jucat timp de 4 luni de zile la Dinamo București, la începutul sezonului 2017/2018. Boskovic avea un contract semnat pe întregul sezon, dar a plecat de la Dinamo după câteva luni.

Presa vremii scria că Boskovic a părăsit de comun acord Dinamo București, după ce a invocat mai multe probleme personale. Cu toate acestea, situația sa a fost diferită. În ultimul interviu acordat în presa din Serbia, Boskovic a discutat despre întreaga sa carieră, inclusiv perioada petrecută în capitala României. Handbalistul sârb a avut prima experiență peste hotare în Israel, acolo unde a jucat pentru Maccabi Tel Aviv, alături de care a câștigat două titluri. În România nu a reușit însă să facă performanță, iar Boskovic s-a arătat nemulțumit de felul în care a fost tratat de oficialii dinamoviști.

Novak Boskovic a fost supărat pentru felul în care a fost tratat la Dinamo

„Nu aș dori să vorbesc prea mult despre România, pentru că nu sunt multe lucruri pozitive de spus. Pur și simplu nu am reușit să mă acomodez, relația dintre club și jucători este una proastă, te privesc ca pe muncitorii din fabrică, nu respectă contractele și cred că tu depinzi de ei, ceea ce în cazul meu nu a fost adevărat. După câteva luni am schimbat clubul și m-am întors în Israel”, a povestit Boskovic, pentru sport.blic.rs.

După despărțirea de Dinamo, Boskovic a jucat la Hapoel Tel Aviv, acolo unde a câștigat eventul în sezonul trecut. Pentru Dinamo, Boskovic a jucat în total 18 partide și a reușit să marcheze 38 de goluri. În 2016, Novak Boskovic a jucat pentru naționala Serbiei la Campionatul European din Polonia.În total, el a evoluat în cinci meciuri în tricoul ex-iugoslavilor și a înscris 10 goluri.