Sport

Ultimul mare vârf autentic de la FCSB, mesaj pentru Billel Omrani: „Ești moștenitorul meu”. Foto

Harlem Gnohere (34 de ani), fostul golgheter al FCSB, i-a transmis un mesaj noului atacant francez al FCSB, Billel Omrani.
13.09.2022 | 22:37
Ultimul mare varf autentic de la FCSB mesaj pentru Billel Omrani Esti mostenitorul meu Foto
Billel Omrani este evaluat conform Transfermarkt la 1.600.000 de euro. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Billel Omrani la FCSB, iar atacantul francez de origine algeriană ar putea debuta în meciul cu FC Argeș.

Harlem Gnohere, mesaj special pentru Billel Omrani după transferul la FCSB

Harlem Gnohere a fost ultimul atacant străin care a făcut senzație la FCSB. Transferat de la Dinamo în 2017 pentru 250.000 de euro, „Bizonul” a devenit cel mai bun marcator străin al echipei în SuperLiga, cu 41 de goluri.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2017-2018 și 2018-2019, Gnohere a fost golgheterul FCSB, cu câte 15 goluri. Francezul de origine ivoriană a ținut să îi transmită un mesaj lui Billel Omrani, pe pagina oficială de Instagram: „Succesorul meu de drept”. 

Harlem Gnohere, mesaj special pentru Billel Omrani
Harlem Gnohere, mesaj special pentru Billel Omrani: „Ești succesorul meu”.

Billel Omrani a fost deja prezentat oficial la FCSB, cu care a semnat un contract valabil pe un sezon și va avea un salariu lunar de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, criticat de fanii lui CFR Cluj pentru că a semnat cu FCSB: „Iudaaaaaa. Parcă ziceai că în România doar CFR”

Suporterii lui CFR Cluj, l-au taxat pe Billel Omrani pentru că a semnat cu FCSB și consideră că a trădat, în timp ce portarul Adrian Rus, soțul Vlăduței Alupău, i-a spus: „Iudaaaaaaa”. „Parcă ziceai că în România doar CFR”, au fost doar câteva dintre mesajele tăioase ale fanilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billel Omrani (@omrani25)


„În România doar la CFR”, a mai scris un alt fan la postarea lui Omrani cu prezentarea oficială de la FCSB, iar comentariul său a primit zeci de aprecieri. Mesajul a fost apoi preluat și de către alți suporteri ai ardelenilor.

ADVERTISEMENT

„Puteai măcar să le mulțumești celor de la CFR pentru tot” / „Trădător împuțit. Sper să nu reușești la FCSB” / „Șarpe” / „Acum sigur cade Steaua în B. Mulțumim Billel Omrani Iuda. Multe nereușite în tricoul roș-albastru”, / Billel, mai știi când te înjurai cu Moke și ziceai că CFR îi mai bună decât Steaua?”, au fost alte mesaje acide primite de atacant.

Un alt fan i-a cerut să schimbe poza de profil cu CFR Cluj: „Bine ai venit. Dă jos poza cu CFR de la profil”. Alți susținători ai lui CFR Cluj au fost și mai supărați: „Fratele meu, te-am iubit. Te-am avut poză de profil pe Facebook. Erai jucătorul meu preferat de la CFR, dar cu transferul ăsta m-ai supărat. Frate, nu se fac de-astea, am mai vorbit cu tine, dar tăiem orice legătură!”.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, felicitat și de Hervin Ongenda pentru transferul la FCSB

Hervin Ongenda, dorit și el de FCSB și transferat de FC Botoșani la Apollon Limasol în această iarnă, i-a transmis și el un mesaj special lui Billel Omrani.

Hervin Ongenda l-a felicitat și el pe Billel Omrani
Hervin Ongenda l-a felicitat și el pe Billel Omrani

„Felicitări fratele meu, Billel Omrani”, i-a transmis mijlocașul francez noului atacant al FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1X” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT