Fotbal intern

Gigi Mulţescu, noul antrenor al lui Dinamo! Ce contract a semnat. Update exclusiv

16.03.2021 | 21:08
Gigi Multescu noul antrenor al lui Dinamo Ce contract a semnat Update exclusiv
Gigi Mulţescu semnează la prânz cu Dinamo, apoi face primul antrenament
ADVERTISEMENT

Jerry Gane a bifat o nouă înfrângere cu Dinamo, 1-2 cu FC Argeş, iar “câinii” au ratat matematic calificarea în play-off. Mai rău, dinamoviştii sunt foarte aproape de retrogradare. FANATIK a aflat că tehnicianul va fi înlocuit cu Gigi Mulţescu, antrenorul alături de care s-a început sezonul.

Gigi Mulţescu, noul antrenor al lui Dinamo! A semnat până la finalul sezonului

UPDATE, 16 martie, ora 21:01 / Gigi Mulţescu este oficial noul antrenor al lui Dinamo. „Câinii“ au anunţat pe site-ul clubului numirea tehnicianului, care a semnat până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

„Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Gheorghe Mulțescu, a anunțat directorul general interimar al clubului, Constantin Eftimescu.

Un nume de legendă în istoria clubului nostru, un profesionist incontestabil și un campion al fotbalului dinamovist, Gheorghe Mulțescu a semnat un contract până la finalul sezonului competițional 2020-2021 și a preluat echipa în această după-amiază, la ora 17:00, în cantonamentul de la Săftica“, se arată în comunicatul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet, pentru care am mai făcut acest gest. Va fi mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai este timp, s-au pierdut puncte. Am emoții ca la început, pentru că este vorba de soarta echipei. Sunt speranțe că putem salva echipa, trebuie să le jucăm bine pe toate. Acum este vorba de soarta echipei”, a recunoscut Gigi Mulțescu.


Când face Gigi Mulţescu primul antrenament la Dinamo

UPDATE, 16 martie, ora 14:01 / Fanii din PCH au anunţat că Gigi Mulţescu va susţine, de la ora 16:00, primul antrenament cu Dinamo. FANATIK a anunţat încă de luni seară că tehnicianul de 69 de ani îi va prelua pe “câini”.

ADVERTISEMENT

“La ora 16:00 la Săftica, Gigi Mulțescu va relua antrenamentele de acolo de unde le lăsase în septembrie anul trecut”, a fost anunţul postat de PCH pe contul oficial de Facebook.


Gigi Mulţescu s-a înţeles cu Dinamo. Marţi antrenează echipa

UPDATE, 16 martie, ora 10:47 / Aşa cum FANATIK a anunţat de luni seară, Gigi Mulţescu îi va lua locul lui Ionel Gane. Din informaţiile FANATIK, antrenorul de 69 de ani s-a înţeles cu oficialii “câinilor”, va semna la ora 12:00 noul contract şi va merge marţi la prima şedinţă de pregătire a echipei.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 15 MARTIE, ORA 22:45

FANATIK a aflat că marţi va avea loc o şedinţă la Dinamo, iar principalul subiect de discuţie va fi noul antrenor. “Câinii” au ajuns la şapte meciuri fără victorie în campionat, dintre care cinci au fost înfrângeri.

Cine va fi noul antrenor al lui Dinamo, în locul lui Jerry Gane

Din informaţiile FANATIK, Gigi Mulţescu este favorit să o preia pe Dinamo, după ce Jerry Gane şi-a dat demisia. Acesta a mai pregătit echipa pe finalul play-out-ului din sezonul trecut, dar şi în prima etapa din actuala stagiunea.

FANATIK a aflat că board-ul DDB încearcă să dea o lovitură de imagine şi să-l aducă pe Cristiano Bergodi la Dinamo. Italianul este liber de contract după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova în toamna anului trecut.

Gigi Mulţescu a rămas în club. DDB l-a convins

Într-un interviu pentru FANATIK, Gigi Mulţescu a dezvăluit că a rămas la Dinamo, după ce fanii din DDB i-au oferit o nouă formulă financiară. Fostul mare jucător al “câinilor” şi-a prelungit contractul până în vară şi a susţinut că mai vrea să antreneze o dată, înainte să se retragă.

“Mi s-a propus o formulă și am acceptat-o pentru că e spre binele lui Dinamo și DDB-ul să își atingă și ei obiectivul. Am făcut și eu ce am putut. Mi-am prelungit contractul până în vară. Am stat șase luni fără salariu!

Am fost antrenorul lui Dinamo în poate cea mai dificilă perioadă din istoria clubului, când echipa era la retrogradare. Apoi au venit spaniolii și a fost un moment și mai greu. Toate au venit una după alta! La vârsta mea să iau în piept două evenimente atât de puternice.

Ce poate să mă mai suprindă? Astea sunt întâmplări unice, nu te întâlnești cu situații de genul la orice colț de stradă. Mai ales într-o situație de asta cum e pandemia. Îmi doresc un ultim contract și apoi să mă retrag! Ca un contract așa de adio! Mai bine de 30 de ani de carieră!

Mi-am dat seama prima oară că voi face carieră în antrenorat după meciul cu Hamburg, în 1983, chiar mai devreme”, spunea Gigi Mulţescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT