Fotbal international

Ultimul meci din cariera lui Kingsley Coman? Francezul s-a accidentat din nou, iar în urmă cu un an declara că se lasă de fotbal dacă va trebui să se mai opereze. VIDEO

11.12.2019 | 22:50
Ultimul meci din cariera lui Kingsley Coman Francezul sa accidentat din nou iar in urma cu un an declara ca se lasa de fotbal daca va trebui sa se mai opereze VIDEO
ADVERTISEMENT

Kingsley Coman este urmărit de ghinioane în continuare și s-a accidentat din nou în minutul 27 al confruntării dintre Bayern Munchen și Tottenham. În urmă cu exact un an mijlocașul francez declara că se va lăsa de fotbal dacă va trebui să mai treacă printr-o operație.

Kingsley Coman s-a accidentat din nou

Kingsley Coman a avut un început foarte bun de meci pentru Bayern Munchen și a reușit să înscrie în minutul 14 al confruntării cu Tottenham. Din păcate, mijlocașul francez a călcat greșit în timp ce alerga după minge și s-a accidentat din nou, bavarezii fiind obligați să-l introducă pe Thomas Muller în locul lui.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, Coman declara că se va lăsa de fotbal dacă va mai trece printr-o altă operație, el fiind bântuit de accidentări de-a lungul carierei lui, în ciuda faptului că are doar 23 de ani.

„A fost un an dificil. Ultima oară când m-am accidentat am simţit ca şi cum se terminase totul pentru mine. Sper să nu mai trăiesc aşa ceva în viitor. Destul e destul. Nu voi accepta să mă operez pentru a treia oară”, a spus Coman.

ADVERTISEMENT

„Înseamnă că piciorul meu nu este făcut pentru un asemenea nivel. O să încep o nouă viaţă, una anonimă”, a încheiat mijlocașul francez.

„L-aş sfătui să nu se lase dus de val şi să nu se gândească la un final de carieră. În fotbalul de astăzi, care este foarte rapid şi, uneori, foarte agresiv, nu poţi evita accidentările şi să fi indisponibil o perioadă. Cel mai important lucru este să-şi revină cu moralul”, a fost reacția lui Karl-Heinz Rummenigge.

ADVERTISEMENT

Accidentările lui Coman l-au făcut să rateze 65 de meciuri

Din 2015 de când a ajuns la Bayern Munchen, Kingsley Coman a suferit mai multe accidentări care l-au ținut departe de teren un total de 65 de meciuri.

Cu toate că a suferit multe accidentări la o vârstă destul de fragedă, Kingsley Coman are un palmares bogat cu 15 trofee câștigate cu PSG, Juventus Torino și Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, mijlocașul francez a marcat patru goluri și a dat 5 pase de gol în 20 de partide pentru Bayern Munchen. În naționala Franței, Coman a strâns 22 de selecții pentru care a marcat 4 goluri.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Kingsley Coman, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT