Fotbal intern

Scor incredibil în ultimul meci al lui Claudiu Niculescu la Dinamo: 23-0

13.10.2018 | 12:55
Scor incredibil in ultimul meci al lui Claudiu Niculescu la Dinamo 230

Ultimul meci al lui Claudiu Niculescu din postura de antrenor principal al “câinilor” s-a jucat la Ştefăneşti, iar Dinamo s-a impus în faţa echipei Dobroieşti cu 23-0.


UPDATE, ora 12.45. Meciul Dobroieşti – Dinamo s-a terminat! Echipa lui Claudiu Niculescu s-a impus cu 23-0.

UPDATE, ora 12.10. Claudiu Niculescu a fost cu zâmbetul pe buze la amicalul disputat de Dinamo cu Dobroieşti şi s-a ţinut de glume cu jurnaliştii prezenţi la stadion. “Am văzut eu multe, dar să fiu filmat din vie?”.

UPDATE, ora 12.00. La pauza meciului Dobroieşti – Dinamo scorul este de 0-10. Gicu Grozav a înscris trei goluri, iar Nistor de două.

UPDATE, ora 11.40. Jandarmii s-au prezentat la stadionul din Ştefăneşti.

UPDATE, ora 11.32. Dan Nistor a majorat avantajul! Dobroieşti – Dinamo 0-2!

UPDATE, ora 11.25. Echipa folosită de Dinamo în amicalul cu Dobroieşti:  Eșanu – Delorge, Ciobotariu, Katsikas, Popovici – Gomlet, Nistor, Salomao – Moldoveanu, Axente, Grozav

UPDATE, ora 11.20. Claudiu Niculescu a ajuns la meciul amical dintre Dobroieşti şi Dinamo, dar antrenorul a refuzat să stea pe banca tehnică a “câinilor”, acolo unde se află doar secunzii Dobre şi Mihăescu.

UPDATE, ora 11:10. Dinamo conduce după un agutogol al formaţiei din Liga 4.

UPDATE, ora 11:00 Dinamo a decis să interzică accesul presei în baza de la Ștefănești unde are loc la această oră un meci amical al “câinilor”, într-o partidă ce va fi ultima pentru Niculescu la Dinamo. Încă antrenor la Dinamo, Claudiu Niculescu a venit la bază cu maşina personală – foto gsp.ro. Vom reveni cu amănunte


Conform informațiilor FANATIK.RO, preşedintele clubului Dinamo București, Alexandru David, şi secretarul general Bogdan Bălănescu s-au întâlnit vineri seară cu antrenorul Claudiu Niculescu, i-au propus rezilierea contractului și i-au oferit în compensație salariul pe trei luni.

Claudiu Niculescu va fi înlocuit de la Dinamo după meciul de la Ștefănești

Claudiu Niculescu va sta pe banca tehnică a echipei Dinamo București la amicalul care va avea loc sâmbătă de la ora 11:00, la Ștefănești, dar acesta va fi aproape sigur ultimul meci pentru el în postura de antrenor al ”câinilor”. FANATIK.RO a aflat că jucătorii au fost anunţaţi de oficialii că Niculescu va merge la partida de verificare, iar apoi va merge la hotelul Rin pentru a-şi rezilia înţelegerea.

Claudiu Niculescu a fost prezentat oficial la Dinamo de președintele Alexandru David
Claudiu Niculescu a fost prezentat oficial la Dinamo de președintele Alexandru David

Deși a stat doar două etape pe banca tehnică a lui Dinamo, Claudiu Niculescu va fi debarcat. FANATIK.RO a aflat că cel care ”l-a lucrat” pe tehnician a fost chiar președintele Alexandru David. Acesta nu l-a dorit pe Florin Prunea la Dinamo, care se afla în negocieri avansate cu Ionuț Negoiță, și de aceea a insitat pentru aducerea lui Mircea Rednic.

Claudiu Niculescu avea un salariu lunar de 7.000 de euro

Claudiu Niculescu ar urma să fie înlocuit cu Mircea Rednic, care ar fi ajuns la o înțelegere pe doi ani cu Ionuț Negoiță. ”Puriul” este la al patrulea mandat pe banca tehnică a ”câinilor” și a venit liber de contract după ce a fost demis de la formația Al Faisaly din Arabia Saudită.

Claudiu Niculescu a venit la Dinamo la finalul septembrie, a semnat un contract pe două sezoane și primea un salariu lunar de 7.000 de euro. Obiectivele lui era calificarea în play-off și clasarea pe loc de Liga Europa.