Fotbal intern

Ultimul mesaj al fratelui lui Mirel Rădoi! Ce le-a transmis apropiaţilor. EXCLUSIV

29.03.2019 | 15:18
Ultimul mesaj al fratelui lui Mirel Radoi Ce lea transmis apropiatilor EXCLUSIV

Ultimul mesaj al fratelui lui Mirel Rădoi a venit la jumătatea lunii martie atunci când acesta ieșea din comă în spitalul din Drobeta Turnu Severin. Mihai Rădoi le-a transmis apropiaților că nu mai vrea să trăiască și de aceea a și recurs la gestul său. Între timp, fratele selecționerului echipei naționale de tineret a fost transferat la unitatea medicală din Timișoara. Acesta luase și un stafilococ din spital și starea lui s-a agravat în ultimele două săptămâni.

Ultimul mesaj al fratelui lui Mirel Rădoi

Din păcate, Mihai Rădoi nu a mai putut lupta și a încetat din viață la aproximativ o lună după ce s-a aruncat de la etajul blocului în care locuia în Drobeta Turnu Severin. Potrivit medicilor, în ultimele zile, rinichii, ficatul și inima lui Mihai Rădoi nu mai funcționau după politraumatismul suferit în urma căzăturii. De remarcat că Mirel Rădoi s-a aflat lângă fratele său în ultimele clipe de viață!

Fostul căpitan al Stelei a fost foarte apropiat de fratele lui pe care l-a ajutat de-a lungul timpului cu bani și alte lucruri. Inclusiv apartamentul în care locuia și de la balconul căruia s-a aruncat era cumpărat de Mirel Rădoi. Selecționerul tricolorilor mici a închiriat și o cameră la un hotel din Timișoara în care au stat părinții lui, cât timp fratele lui Rădoi a fost spitalizat. La momentul în care s-a întâmplat tragedia, FANATIK a scris și despre motivul adevărat pentru care Mihai Rădoi a vrut să-și pună capăt zilelor.

Ultimul mesaj al fratelui lui Mirel Rădoi! Rădoi
Mihai Rădoi s-a aruncat de la balconul apartamentului pe care îl deținea în Drobeta Turnu Severin

Dramă pentru Mirel Rădoi

Astfel, fratele lui Mirel Rădoi a pierdut foarte mulți bani la poker, inclusiv apartamentul familiei. Acesta a fost momentul în care soția lui a cedat nervos, a luat copilul și a plecat de acasă. În urma unei discuții telefonice, femeia l-a anunțat că intenționează să divorțeze. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru Mihai Rădoi care nu a mai rezistat și a luat decizia de a-și pune capăt zilelor. A sărit de la balcon sub privirile unor vecini îngroziți.

La fața locului s-au prezentat de urgență mai multe echipaje de intervenție care i-au acordat primul ajutor bărbatului. Acesta a fost stabilizat și transportat la spitalul din oraș, dar starea lui a fost întotdeauna una gravă.

  • 4 este etajul de la care a sărit fratele lui Mirel Rădoi