Life
notix pixel id

Ultimul mesaj al Irinei Ceban, înainte de plecarea la Survivor România. Ce le-a transmis fanilor

08.04.2021 | 16:43
Ultimul mesaj al Irinei Ceban, înainte de plecarea la Survivor România. Ce le-a transmis fanilor
Ultimul mesaj al Irinei Ceban, înainte de plecarea la Survivor România. Ce le-a transmis fanilorSursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Irina Ceban a distribuit un ultim mesaj, înainte de plecarea la Survivor România. Vă spunem mai jos ce le-a transmis ea fanilor pe Instagram.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” este una dintre cele patru femei care se vor alătura provocărilor din jungla Republicii Dominicane. Artista este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru plecare.

Irina Ceban a apărut într-un ultim story, pe Instagram. Cântăreața și-a lăsat contul în gjija unui prieten pentru perioada în care va fi plecată.

ADVERTISEMENT

Ultimul mesaj al Irinei Ceban, înainte de plecarea la Survivor România. Ce le-a transmis fanilor

Irina Ceban, cunoscută cu numele de scenă Irisha, a recunoscut că este emoționată, dar hotărâtă să dea ce-i mai bun. Ea și-a rugat prietenul să aibă grijă de fanii acesteia de pe internet.

Artista pare convinsă că o să facă față provocărilor concursului: „eu sunt o fire puternică, în primul rând. În al doilea rând fac foarte mult sport de mică, sunt rezistentă, sunt perseverentă”, le-a transmis ea internauților.

ADVERTISEMENT

Două Războinice și două Faimoase vor intra în competiție în seara zilei de 8 aprilie. Din primele informații, Irina Ceban se va alătura echipei roșii, chiar dacă artista dorește să păstreze misterul cu privire la acest lucru.

Pe pagina de acesteia de Instagram au început să apară tot mai multe fotografii în care internauții sunt îndemnați s-o susțină în concurs. De asemenea, frumoasa brunetă le cere părerea oamenilor cu privire la echipa la care urmează să se alăture.

ADVERTISEMENT

În plus, viitoarea faimoasă a distribuit și clipul promo al emisiunii din această seară. Reacțiile fanilor au fost diverse, unii i-au urat succes, în timp ce alții au considerat că va fi următoarea victimă a lui Jador. Una dintre reacțiile care au ieșit în evidență a fost cea a Alexandrei Stan, eliminată din competiție. Artistei nu i-a venit să creadă că Irisha pleacă în Republica Dominicană, dar nu a uitat să-i ureze succes.

Irina Ceban are 33 de ani și este din Republica Moldova. Ea s-a mutat în România în anul 2014. Este fost model și a defilat pe podiul vreme de trei ani, înainte să debuteze în lumea muzicală. Noua concurentă de la Survivor România le este cunoscută telespectatorilor de la Kanal D. Ea a participat în sezonul al cincilea al emisiunii „Bravo, ai stil!” și a reușit să ajungă până în finală.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri