News

Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu către cel mai bun prieten: Doru, moooor

11.06.2020 | 09:38
Ultimul mesaj al lui Costin Marculescu catre cel mai bun prieten Doru moooor
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu a dispărut din spațiul public în ultima perioadă ținând legătura doar cu câțiva prieteni apropiați. Unul dintre aceștia este și omul de afaceri Doru Colangiu cu care s-a văzut în urmă cu 2 săptămâni și căruia i-a trimis un mesaj cutremurător.

Ce mesaj i-a trimis Costin Mărculescu lui Doru Colangiu, înainte să moară

Doru Colangiu, fost partener de business cu Mihai Mitoșeru, a fost unul dintre puținii oameni care a ținut legătura cu actorul Costin Mărculescu în ultima perioadă. Cei doi bărbați s-au văzut în urmă cu 2 săptămâni, pe 27 mai, când afaceristul din Craiova și-a serbat ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după anunțul trecerii în neființă a renumitului actor, afaceristul a postat în mediul online un mesaj cutremurător, fiind vorba de ultimele cuvinte pe care Costin Mărculescu i le-a trimis înainte să moară, probabil chiar cu câteva zile înainte de tragicul eveniment.

„Doru, moooor!”, este mesajul trimis pe Whats App de Costin Mărculescu prietenului său Doru Colangiu, undeva în jurul orei 22:44, fără a se specifica ziua, informează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că actorul și-a verificat ultima oară contul de socializare luni, 8 iunie, sunt șanse mari ca mesajul să fi fost trimis chiar duminică seara, 7 iunie.

Mesajul trimis de actorul Costin Mărculescu unui prieten
Ultimul mesaj trimis de Costin Mărculescu prietenului său Doru Colangiu. Sursa foto: viva.ro

Mara Bănică nu crede nici acum vestea morții lui Costin Mărculescu

„Dumnezeu să te ocrotească prieten drag”, a mai scris Doru Colangiu după ce a redistribuit postarea actorului Costin Mărculescu de acum două săptămâni când s-au văzut ultima oară.

ADVERTISEMENT

Prietenii apropiați și fanii din mediul online au transmis sincere condoleanțe, foarte multe persoane din showbiz-ul autohton necrezând nici la ora actuală că celebrul actor Costin Mărculescu a încetat din viață.

„Nici nu știu ce să spun sau cum să spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea… Dumnezeu să te ierte, Costine!”, este mesajul postat de Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

De altfel, jurnalista și regizorul George Ciubotaru se numără printre puținele persoane care au ținut legătura cu Costin Mărculescu în ultima perioadă, cei doi prieteni mărturisind că acesta se retrăsese foarte mult de când cu pandemia de coronavirus.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: