News

Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu pentru Dan Capatos. Ce i-a scris actorul prezentatorului de la Antena 1

11.06.2020 | 08:34
Ultimul mesaj al lui Costin Marculescu pentru Dan Capatos Ce ia scris actorul prezentatorului de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Dan Capatos, prezentatorul Xtra Night Show, a dezvăluit în cadrul emisiunii de la Antena 1, cu mare tristețe în suflet care este ultimul mesaj pe care l-a primit din partea regretatului actor Costin Mărculescu.

Ce mesaj i-a transmis Costin Mărculescu lui Dan Capatos ultima oară

Actorul Costin Mărculescu a încetat din viață la vârsta de 50 de ani, anunțul cutremurător fiind făcut de prezentatorul Antena 1, Dan Capatos. Regretatul actor a fost un prieten apropiat al emisiunii Xtra Night Show, actorul venind adesea în platoul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos a vorbit cu tristețe în suflet despre această veste tristă, mărturisind care a fost ultimul mesaj pe care l-a primit din partea lui Costin Mărculescu. Realizatorul a mai transmis că actorul era foarte ambițios în privința carierei sale, însă în ultimii ani părea că se afundă pentru că nu mai primise niciun rol în filme.

„Știi cum începe ultimul mesaj al lui (n.r. Costin Mărculescu) către mine? «Eu voi trăi 588 de ani», a spus Dan Capatos la Antena 1, informează dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a aflat Dan Capatos că a murit Costin Mărculescu

Dan Capatos a mărturisit că a încercat să ia legătura cu Costin Mărculescu pe rețelele de socializare, însă fără sorți de izbândă, Unul dintre reporterii emisiunii Xtra Night Show a fost alarmat de vecinii actorului care nu mai știau nimic de el de câteva zile.

Prezentatorul de la Antena 1 a declarat că ultima oară când actorul a fost activ în mediul online a fost luni, 8 iunie. Tot din această zi animalul de companie al actorului a început să latre foarte tare pentru că nu mai era scos din casă pentru a se plimba.

ADVERTISEMENT

„Am verificat încă de la începutul emisiunii, poate v-ați dați seama că eram totuși într-o stare… cu mintea în altă direcție. Am verificat pe rețelele de socializare și într-adevăr Costin Mărculescu nu era prezent pe niciuna dintre ele.

Am făcut demersurile necesare la poliție, pompieri, descarcerare și în urmă cu 3-4 minute, practic pe pauza de publicitate, echipele de intervenție au confirmat decesul lui Costin Mărculescu”, a spus prezentatorul XNS.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că actorul Costin Mărculescu a fost „invitatul care a fost cel mai des prezent”. De asemenea, acesta urma să lanseze o carte despre care a vorbit pentru prima oară în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT
Tags: