News

Ultimul mesaj al lui Dan Drăgulin, primarul din Călărași care a murit din cauza Covid-19

12.10.2020 | 15:54
Ultimul mesaj al lui Dan Dragulin primarul din Calarasi care a murit din cauza Covid19
ADVERTISEMENT

Dan Drăgulin, primarul încă în exercițiu din Călărași care a murit luni dimineață din cauza infecției cu Covid-19, a avut un ultim mesaj pentru cetățeni chiar la trei zile după alegeri.

Deși a pierdut lupta electorală pentru un nou mandat cu Marius Dulce de la PSD, liberalul a avut puterea să-și felicite rivalul și să le mulțumească călărășenilor pentru voturi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Drăgulin a fost sincer și a recunoscut, în postarea de pe 30 septembrie, că ”uneori în politică primești și lecții”.

Primarul din Călărași, ultimul mesaj înainte de a fi răpus de Covid-19

Dan Ştefan Drăgulin, în vârstă de 59 de ani, era internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. După mai multe zile de luptă cu boala, acesta a murit luni dimineață.

ADVERTISEMENT

Drăgulin era primar în funcție, dar alegerile pentru funcția de primar au fost câștigate de Marius Grigore Dulce, candidatul PSD și consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.

Pe data de 30 septembrie, edilul care a pierdut atât alegerile, cât și lupta cu nemiloasa boală, a transmis ultimul mesaj către concetăţeni. Atunci, acesta se afla acasă, în autoizolare cu familia, după ce intrase în contact cu o persoană testată pozitiv cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

În mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Dan Drăgulin a ținut să mulțumească călărăşenilor care l-au votat pe 26 septembrie şi l-a felicitat pe contracandidatul său, Marius Dulce(PSD), cel care a câştigat bătălia electorală.

”Dragii mei, în politică există suișuri şi coborâșuri, uneori învingi, alteori primeşti o lecţie. Vreau să felicit întreaga echipă PNL Călăraşi pentru efortul depus în această campanie electorală şi să le urez succes colegilor care şi-au reconfirmat pozitiile, dar şi celor care se află la primul mandat.

ADVERTISEMENT

Pentru voi cei care aţi înțeles că e nevoie de muncă şi concentrare pentru modernizare, că banii europeni aduşi in Călăraşi reprezintă o premieră în ultimii 30 de ani, că eu, împreuna cu echipa mea, am pus municipiul pe harta fondurilor europene atrase, vreau să vă mulțumesc pentru votul acordat şi pentru susţinere.

Pentru că în politică suveran este votul şi majoritatea decide, vă urez să nu vă fie înşelate aşteptările şi să primiţi ceea ce aţi votat. Felicitări, Marius Dulce!” a scris primarul din Călărași.

Dragii mei,În politică există suișuri și coborâșuri, uneori învingi, alteori primești o lecție.Vreau să felicit…

Geplaatst door Daniel Ștefan Drăgulin op Dinsdag 29 september 2020

Ludovic Orban, mesaj de condoleanțe după decesul lui Dan Drăgulin

La scurt timp după ce a aflat de decesul colegului său din Călărași, premierul Ludovic Orban a transmis și el un mesaj de condoleanțe.

”Am aflat cu tristețe această veste ca Dan Drăgulin a pierdut bătalia pentru viață în spital. A fost infectat cu coronavirus. Nu a mai putut în ultima săptămâna să participe la campanie. După terminarea alegerilor a luptat cu boala, dar din păcate a decedat în cursul acestei dimineți.

E o pierdere mare pentru noi. A fost un om care a avut rezultate deosebite în administrație. Această pierdere o resimțim cu greu. Transmitem familiei condoleanțe. Suntem alături de ei. Avea și alte probleme de sănătate. Nu așa grave, dar ați văzut că acest virus atacă într-un mod surprinzător”, a transmis Orban.

ADVERTISEMENT