Life

Ultimul mesaj al lui Iulian Juncănaru, înainte să fie găsit fără suflare! Ce simțea stomatologul vedetelor: ”Nu îmi stă în fire să cer”

Înainte de a fi găsit decesat în propriul apartament, fostul concurent de la ”Chefi la Cuțite” a scris un ultim mesaj în care le mulțumea celor care l-au susținut.
04.12.2022 | 17:50
Ultimul mesaj al lui Iulian Juncanaru inainte sa fie gasit fara suflare Ce simtea stomatologul vedetelor Nu imi sta in fire sa cer
Ultimul mesaj al lui Iulian Juncănaru, înainte să fie găsit fără suflare. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Atunci când apropiații lui au citit acest mesaj postat pe internet, nimic nu le dădea de înțeles ce urma să se întâmple cu fostul concurent de la ”Chefi la Cuțite”. Iulian Juncănaru le mulțumea celor care l-au susținut și cerea un mic ajutor din partea celor care îl cunoșteau.

Ultimul mesaj al fostului concurent de la ”Chefi la Cuțite”

La vârsta de 39 de ani, Iulian Juncănaru, stomatolog de profesie, a fost găsit fără suflare în propriul apartament. Fostul concurent de la ”Chefi la Cuțite” era apreciat pentru serviciile pe care le oferea, dar și pentru calitățile lui umane.

ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înainte de a fi găsit fără suflare în propria locuință, stomatologul a scris un mesaj pe rețelele de socializare.

Iulian Juncănaru, trup și suflet pentru pasiunea sa, le cerea ajutorul oamenilor care au trecut pragul cabinetului stomatologic. De asemenea, le mulțumea și celor care l-au susținut pe parcursul anilor.

ADVERTISEMENT

Viața m-a învățat că, în cele mai multe situații, cel mai mult te bucuri când oferi, nu când ceri. Tocmai de aceea vreau să vă ofer mulțumiri celor care m-ați susținut pe parcursul anilor cu energii pozitive, chiar și în zilele mai puțin ușoare!

Nu îmi stă în fire să cer, dar de data aceasta vin cu o rugăminte către voi – pentru echipa mea de la clinică! Au nevoie de părerile voastre și de aceeași energie bună pe care mi-o oferiți mie.

ADVERTISEMENT

Dacă doriți să le spuneți cum v-ați simtit la clinică și ce v-a impresionat, le puteti scrie o recenzie pe Google! Fiecare cuvânt de sprijin contează!”, scria Iulian Juncănaru pe rețelele de socializare.

Tragedia care i-a marcat viața fostului concurent de la ”Chefi la Cuțite”, sezonul 8

În cadrul prezentării show-ului culinar ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1, Iulian Juncănaru a mărturisit câteva clipe dificile din copilăria sa.

ADVERTISEMENT

Tragicul moment al pierderii tatălui într-o mină, dar și munca asiduă pentru a deveni medic, sunt doar unele dintre greutățile cu care s-a confruntat.

”Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

Eu, singur, am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru în 2020.

ADVERTISEMENT