Life

Ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook a lui Benone Sinulescu: “Situația impune câteva precizări”

Ultimul mesaj de pe pagina de Facebook a lui Benone Sinulescu a fost publicat în urmă cu patru luni. Artistul a fost atunci internat de urgență într-un spital privat.
18.11.2021 | 20:00
Ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook a lui Benone Sinulescu Situatia impune cateva precizari
Benone Sinulescu în una din ultimele sale apariții. Sursa: YouTube
ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu s-a stins din viața astăzi, la 84 de ani, din cauza pneumoniei.

Ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook a lui Benone Sinulescu a fost în urmă cu patru luni. Atunci, starea de sănătate cântărețului s-a înrăutățit, iar Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului a făcut declarații despre modul în care familia îl îngrijește pe îndrăgitul cântăreț.

Elena Sinulescu, soția interpretului de muzică populară, a publicat atunci un anunț pe pagina de Facebook a artistului.

ADVERTISEMENT

Ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook a lui Benone Sinulescu

După ce în presă au apărut informațiile că Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă, Elena, soția artistului, a simțit nevoia să facă lumină în privința acestui subiect. Ea a spus printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a artistului că acesta nu a fost găsit inconștient. Cântărețul ar fi căzut și nu a fost de acord să fie transportat la spital.

Elena Sinulescu a spus atunci că, din cauza faptului că locuiesc singuri, în casa lor din localitatea Barzava, ea nu a putut să-l ridice. Pentru siguranța artistului, totuși, au decis să-l transporte la un spital privat.

ADVERTISEMENT

„Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut”

”In dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit sa fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic, din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreuna am stabilit să solicităm o ambulanța de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.”, spunea Elena Sinulescu, la momentul respectiv.

Rîntors acasă, starea de sănătate a artistului s-a agravat și, în urma unei discuții cu un medic universitar, familia a considerat necesară o nouă internare în spital.

ADVERTISEMENT

”În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic, profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.”, mai scria Elena Sinulescu.

Fostul impresar, Ionuț Pavel, acuzat că face afirmații false

În același mesaj publicat, soția lui Benone Sinulescu îl acuza pe fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, că a decis să vorbească fără acordul ei și al cântărețului  și că aduce familiei acuzații false.

ADVERTISEMENT

Ionuț Pavel a declarat atunci că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu s-a agravat din cauza neîngrijirii corespunzătoare primite din partea familiei.

”Fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate, false, defăimătoare, privind modul în care familia îl îngrijește pe ‘Nea Beni’.”, a spus Elena Sinulescu.

În încheiere, femeia a ținut să precizeze că tocmai din privința acestui tip de comportament, Benone Sinulescu a decis să nu mai continue colaborarea și prietenia cu Ionuț Pavel.

Astăzi, 18 noiembrie, la mai bine de patru luni de la mesajul transmis de Elena Sinulescu, cântărețul de muzică populară a încetat din viață, la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonii.

ADVERTISEMENT