News

Ultimul mesaj transmis de Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute la Caracal. Ce a spus când a sunat la 112

26.07.2019 | 14:35
Ultimul mesaj transmis de Alexandra Macesanu una dintre fetele disparute la Caracal Ce a spus cand a sunat la 112
Criminalul în serie se află în custodia poliției. Sursa foto: observator.tv

O adolescentă a dispărut după ce a urcat în mașina unui necunoscut. Anchetatorii au descoperit noi informații în cazul fetei de 15 ani luată la ocazie în urmă cu două zile dintr-o comună din județul Olt.

Adolescenta de 15 ani a reușit să sune la 112 și a oferit detalii prețioase

Anchetatorii au dezvăluit că adolescenta de 15 ani, pe numele ei Alexandra Măceșeanu s-a urcat în mașina suspectului, la ocazie, dar fata nu a mai ajuns acasă. Părinții minorei au anunțat dispariția fetei abia ieri, 25 iulie. Adolescenta a reușit să sune la 112, dând indicii despre locul în care se află și că a fost sechestrată de un bărbat.

În urma depistării apelului anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat în vârstă de 65 de ani din Caracal, pe numele Gheorghe Dincă. Bărbatul, mecanic de profesie este divorțat, iar fosta soție și copiii locuiesc în Italia. Într-o hală din curtea suspectului s-au găsit bucăți de carne tranșate și oase calcinate, despre care polițiștii din județul Olt vor să afle dacă sunt umane și aparțin fetei dispărute. În mașina pe care mecanicul o folosea a fost găsit un cercel, despre care se bănuiește că ar fi al tinerei dispărute miercuri.

 

Două adolscente din județul Olt au dispărut în decurs de 3 luni

Ele sunt cele două fete care au dispărut după ce au urca într-o mașină luată la ocazie. Sursa foto: realitatea.net

Posibil criminal în serie în Caracal. Două fete au dispărut la interval de 3 luni

Alexandra Măceșeanu a făcut auto-stopul și s-a urcat în mașina unui necunoscut. Adolescenta de 15 ani din comuna Dobrosloveni a fost văzută ultima oară când se întorcea de la liceul unde învăța, miercuri, 24 iulie. În cursul zilei de joi, părinții au declarat la poliție dispariția fetei. Ulterior, adolescenta a reușit să apeleze serviciul de urgență 112 și a oferit detalii prețioase despre bărbatul care a sechestrat-o și locația unde se află, o curte în care se află mai mulți câini.

Anchetatorii pun pe seama suspectului și o altă dispariție care a avut loc în urmă cu 3 luni. Mihaela Luiza Melencu (19 ani), cunoscută de prieteni și familie ca ”Lulu” a dispărut în ziua de 14 aprilie după ce a urcat în Caracal în mașina unui nescunoscut. Adolescenta se întorcea acasă în comuna Dioști după ce fusese la oraș să scoată bani de la bancomat.

De asemenea, polițiștii care au făcut percheziții în casa suspecului spun că mecanicul auto a tranșat trupurile, după care le-a ars în niște butoaie. Având în vedere oasele calcinate găsite în hala suspectului anchetatorii iau în calcul alte două victime.

Tags: