News

Ultimul mesaj transmis de Laura, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi: ”Dragă mami, să nu uiți că voi fi mereu lângă tine!”

Ultimul mesaj transmis de Laura, fata de 18 ani moartă în accidentul cumplit din Mehedinţi, este unul de-a dreptul sfâșietor.
17.05.2023 | 11:51
Ultimul mesaj transmis de Laura fata de 18 ani moarta in accidentul din Mehedinti Draga mami sa nu uiti ca voi fi mereu langa tine
Care a fost ultimul mesaj postat pe Facebook de Laura, fata moartă în accidentul din Mehedinţi: ”Dragă mami, să nu uiți că voi fi mereu lângă tine!”. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura, o fată de 18 ani, se numără printre cele trei victime ale accidentului mortal din Mehedinți. Ce mesaj a transmis tânăra cu doar câteva zile înainte de această uriașă tragedie.

Care a fost ultimul mesaj postat pe Facebook de Laura, fata moartă în accidentul din Mehedinţi: ”Dragă mami, să nu uiți că voi fi mereu lângă tine!”

O tragedie fără margini a distrus, marți seară, destinele a trei tineri. Aceștia se îndreptau spre casă, în comuna Bălăcița. Apoi, într-un moment de neatenție, șoferul de 19 ani a intrat într-o depășire riscantă. Mașina acestora a fost izbită cu putere de un TIR, apoi s-a răsturnat în afara drumului.

ADVERTISEMENT

Deplasați de urgență la fața locului, medicii de pe Ambulanță au încercat în zadar să îi resusciteze. Toți trei erau în stare de inconștiență, prinși între fiarele contorsionate ale mașinii.

Laura, o tânără care abia împlinise vârsta de 18 ani, se numără printre victimele accidentului. Săptămâna trecută, fata a postat pe un site de socializare un mesaj extrem de emoționant. Acesta părea că prevestește drama care urma să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a transmis un mesaj mamei sale, pe Facebook, în care îi spune cât de mult o iubește. ”Dragă mami, îmi doresc ca zâmbetul tău de pe buze să strălucească cât mai des și în ochii tăi să existe întotdeauna o scânteie de fericire!

Îți doresc toată sănătatea şi fericirea din lume și să nu uiți că voi fi mereu lângă tine! Te iubesc cel mai mult”, este ultimul mesaj al Laurei pe reţeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Cine sunt ceilalți doi tineri decedați în accidentul din Mehedinți

Alături de Laura, în accidentul din Mehedinți au pierit alți doi tineri. Cristina era studentă, în vârstă de 22 de ani, la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Șoferul, Mădălin, în vârstă de 19 ani, era elev la un liceu din Vânju Mare.

Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe după această tragedie. ”Dumnezeu să vă odihnească, Laura, Mădălin și Cristina! Nu am cuvinte. Nu știu ce mai pot spune”, a scris directorul de la Liceul Teoretic Dr. Victor Gomoiu, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

I-ai promis mamei tale (n.r. mama Laurei) că vei fi mereu alături de ea și uite ce i-ai făcut! Ai părăsit-o atât de devreme… Dumnezeu să vă odihnească, copii tineri”, este un alt mesaj postat pe pagina Laurei.

ADVERTISEMENT