Life

Ultimul mesaj transmis lui Florin Salam de către Emi Pian, liderul Clanului Duduianu omorât cu sânge rece

04.08.2020 | 12:00
Ultimul mesaj transmis lui Florin Salam de catre Emi Pian liderul Clanului Duduianu omorat cu sange rece
În ultimul mesaj transmis lui Florin Salam, Emi Pian îl implora pe manelist să cânte la petrecerea de ziua lui. Sursa foto: romaniatv.ro
ADVERTISEMENT

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu și unul dintre cei mai periculoși din România, a murit cu un mare regret. Își dorea ca Florin Salam să îi fie alături în cel mai important moment din viața sa.

Înainte să fie executat în stil mafiot pe străzile din Sectorul 6 al Capitalei, acesta se pregătea să-și sărbătorească ziua de naștere printr-o petrecere de pomină alături de familie, însă manelistul nu i-a răspuns deloc la mesaje.

ADVERTISEMENT

Cu ochii în lacrimi, Emi a intrat live pe contul său de Facebook, în speranța că va reuși să-și convingă „cumătrul” să revină la sentimente mai bune. Acesta l-a acuzat în trecut că i-a furat banii de dedicații și l-a obligat să cânte pe gratis.

Emi Pian, ultimul mesaj transmis lui Florin Salam. Liderul clanului Duduianu voia ca manelistul să-i cânte la petrecere

Eu te-am anunțat de o lună de zile că mâine e ziua mea. Dacă tu crezi că merită să mă onorezi cu prezența, să bem un pahar cu șampanie, că ești fratele meu, cumătrul meu, onorează-mă.

ADVERTISEMENT

Dacă te-am deranjat vreodată verbal sau financiar nu veni! Am încercat să iau legătura cu tine prin fel și fel de modalități, am fost și la tine acasă, la soția ta, la Roxana… Nu te-am găsit!

Te-am căutat pe unde știam eu că ești, nu te-am găsit. Am vorbit cu tine acum 2-3 săptămâni și mi-ai zis , sunt cuvintele tale… Dacă vrei și-ți face plăcere, cumătrul Florin Salam, te aștept la un șpriț, nu să-mi cânți, că eu știu că tu nu cânți în România”, i-a transmis interlopul lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Emi Pian a fost executat în stil mafiot pe o stradă din Capitală

Marți, 4 august, Emi Pian, unul dintre cei mai periculoși interlopi români a fost executat în stil mafiot de membrii clanului rival, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. Oamenii legii au demarat deja o anchetă în acest caz și urmează să stabilească împrejurările exacte ale incidentului.

Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT