Pariuri sportive

VIDEO / Hamza, în formă! GOL sub ochii lui Gîlcă!

S-a încheiat. Ludogoreţ învinge cu 2-0 ŢSKA Sofia, la capătul unui meci pe care l-a dominat din primul pînă în ultimul minut. Costel Gîlcă a asistat la meci, însă Georgi Dermendzhiev,...
16.08.2014 | 20:18
VIDEO  Hamza in forma GOL sub ochii lui Gilca
ADVERTISEMENT

S-a încheiat. Ludogoreţ învinge cu 2-0 ŢSKA Sofia, la capătul unui meci pe care l-a dominat din primul pînă în ultimul minut. Costel Gîlcă a asistat la meci, însă Georgi Dermendzhiev, antrenorul lui Ludogoreţ, a menajat foarte mulţi titulari care vor juca împotriva Stelei. Dermendzhiev a folosit doar doi jucători care pot fi titulari în partida cu Steaua. Bulgarii i-au răspuns lui Gâlcă, nici tehnicianul Stelei nefolosind cea mai bună echipă în partida cu Pandurii Târgu Jiu.

Younes Hamza a fost titular şi a marcat din nou pentru bulgari, fiind în formă maximă înainte de meciul din play-off-ul Ligii Campionilor cu Steaua. Meciul tur din play-off va avea loc marţi pe Arena Naţională.  Vezi rezumatul meciului: 

ADVERTISEMENT

 

UPDATE 21:11 / Hamza este scos de pe teren în aplauzele publicului şi cel mai probabil, vîrful tunisian este odihnit pentru meciul cu Steaua

UPDATE 21:09 / Gol Ludogoreţ! Youness Hamza înscrie în minutul 51 golul doi pentru Ludogoreţ în derby-ul cu ŢSKA şi este la al doilea gol marcat în două etape pentru bulgari. Aceste evoluţii îl vor propulsa probabil pe lista UEFA şi cel mai probabil, va fi pe teren împotriva Stelei. 

ADVERTISEMENT

UPDATE 20:40 / Ludogoreţ conduce cu 1-0 la pauză într-un meci pe care l-a dominat copios. Misidjan a marcat unicul gol al meciului

UPDATE 20:29 / GOL Ludogoreţ. Adversara Stelei a deschis scorul în minutul 30 prin Misidjan

UPDATE 20:26 / Scorul este egal, 0-0 în minutul 26. Pînă acum, Ludogoreţ a dominat meciul, însă nu a reuşit să îşi creeze prea multe ocazii.

ADVERTISEMENT

UPDATE 20:00 / Echipele de start în Ludogoreţ – ŢSKA Sofia. La gazde, Moţi nu e în lot, dar Hamza e titular. La oaspeţi, golgheterul Laurenţiu Buş e titular

23243535

Ludogoreţ joacă un adevărat derby de foc cu ŢSKA, care va fi şi un duel al românilor: fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi va încerca să îl oprească pe golgeterul Bulgariei, Sergiu Buş, care marcheză pe bandă rulantă pentru ŢSKA în acest debut de sezon, 3 goluri în primele 4 etape.

ADVERTISEMENT

Ludogoreţ simte încă lipsa fostului antrenor, Stoico Stoev, demis de la cîrma clubului în urmă cu puţin timp, după ce a cî[tigat titlul şi a avut cel mai lung sezon european din istoria clubului!

ŢSKA are un start de sezon foarte bun în Bulgaria, deşi în Europa League a fost eliminată de Zimbru Chişinău încă din turul doi preliminar. Ludogoreţ va aborda acest meci cu gîndul la partida cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor şi e posibil, chiar probabil, să nu se forţeze la maximum.

Este posibil astfel să-l arunce în foc chiar şi pe Hamza, pentru un mic rodaj înainte de deplasarea la Bucureşti pentru meciul de marţi cu Steaua. Cele două echipe sînt cele mai ofensive din campionat şi e de aşteptat să avem o înfruntare cu multe goluri.

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT