Sport

Ultimul transfer abia așteaptă să debuteze sub comanda lui Mirel Rădoi: „Am ales Universitatea Craiova pentru că e un club mare”. Video

Eduard Florescu este ultimul transfer efectuat de Universitatea Craiova. Mijlocașul venit în această vară de la FC Botoașani așteaptă debutul la formația din Bănie.
13.09.2022 | 20:15
Ultimul transfer abia asteapta sa debuteze sub comanda lui Mirel Radoi Am ales Universitatea Craiova pentru ca e un club mare Video
Ultimul transfer abia așteaptă să debuteze sub comanda lui Mirel Rădoi: „Am ales Universitatea Craiova pentru că e un club mare”. sursă foto:Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a declarat că este pregătit din punct de vedere fizic și așteaptă să debuteze la „Știința”. Pentru olteni urmează confruntarea cu FCSB, care este programată duminică, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Eduard Florescu așteaptă să debuteze la Universitatea Craiova: „Sunt bine din punct de vedere fizic”

Eduard Florescu a fost transferat în această vară de Universitatea Craiova de la FC Botoșani, la câteva zile distanță de confruntarea directă dintre cele două formații. Acesta a intrat pe teren în minutul 62 al partidei de pe stadionul din Drobeta Turnu-Severin, unde oltenii s-au impus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 25 de ani a mărturisit că jucătorii oltenilor sunt uniți și l-au ajutat să se integreze în grup. Eduard Florescu a declarat că îi cunoaște pe majoritatea dintre aceștia, Alex Cîmpanu fiind unul dintre foștii săi coechipieri de la FC Botoșani.

„Am ales Universitatea Craiova, pentru că este un club mare la care se vrea performanță și asta este tot ce contează. Colectivul este unit și am fost primit foarte bine, băieții m-au integrat bine, Pe majoritatea îi cunoșteam și per total m-au primit bine”, a mărturisit Eduard Florescu.

ADVERTISEMENT

„Obiectivul meu personal este să joc cât mai mult și cât mai bine, să ajut echipa. Cu echipa vreau să luam fiecare meci în parte și să le câștigăm. Metodele de pregătire sunt foarte bune, sunt fericit să lucrez din nou cu dânsul (n.r. Mirel Rădoi). Condițiile de pregătire sunt printre cele mai bune din țară”, a spus jucătorul oltenilor.

„Sunt bine din punct de vedere fizic, aștept să debutez și sper să o fac cât mai bine. Este un pas imens în cariera mea (n.r. transferul la Universitatea Craiova) și este foarte important pentru mine. Am jucat de multe ori împotriva Universității Craiova, iar suporterii sunt fantastici și îi așteptăm alături de meci la fiecare meci”, a mai spus mijlocașul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FCSB se va juca pe stadionul „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova revine pe „Ion Oblemenco” la derby-ul cu FCSB, după patru partide disputate pe arena din Drobeta Turnu-Severin. FANATIK a aflat în exclusivitate cum arată gazonul de pe stadionul din Bănie înaintea confruntării cu trupa antrenată de Nicolae Dică.

Pentru Universitatea Craiova este o veste extraordinară, deoarece va avea parte de o atmosferă incendiară cu FCSB. La ultima confruntare cu FCSB de pe stadionul „Ion Oblemenco”, „Știința” a reușit să vândă toate biletele cu trei zile înaintea partidei.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor să obțină cele trei puncte cu FCSB, după înfrâgerea de pe stadionul din Gruia cu CFR Cluj, scor 0-2. Înaintea duelului cu formația finanțată de Gigi Becali, Universitatea Craiova se află pe locul opt din SuperLigă, cu 14 puncte, la egalitate cu rivala din oraș.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,36 este cota pentru „șansă dublă: 12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT