Fotbal intern

Ultimul transfer al FCSB, adus în România de Edi Iordănescu! L-a monitorizat o perioadă lungă de timp

12.12.2020 | 23:14
Ultimul transfer al FCSB adus in Romania de Edi Iordanescu La monitorizat o perioada lunga de timp
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic este ultimul transfer al celor de la FCSB. Liderul din Liga 1 a ajuns la un acord cu Astra Giurgiu pentru transferul fundaşului stânga în această iarnă. Iar asta înseamnă că la întărirea echipei roş-albastre a contribuit indirect antrenorul rivalilor de la CFR Cluj. 

Motivul pentru care Risto Radunovic a ajuns în Liga 1 se numeşte Edi Iordănescu. Actualul antrenor al celor de la CFR Cluj l-a transferat în anul 2017 la Astra Giurgiu după ce l-a urmărit o perioadă îndelungată la Buducnost.

ADVERTISEMENT

Avea să fie un transfer foarte reuşit pentru Astra, care l-a luat gratis din Muntenegru de la echipa din Podgorica. Fundaşul stânga a jucat constant bine şi după trei ani la Astra a prins un transfer la FCSB.

Ultimul transfer al FCSB, adus în România de Edi Iordănescu! Radunovic a fost deja la Berceni

Indirect, Edi Iordănescu şi-a întărit principala contracandidată la titlu, FCSB. Risto Radunovic a fost deja la baza din Berceni. El a participat la o şedinţă foto, pentru imaginile care vor fi folosite pentru prezentarea oficială.

ADVERTISEMENT

Dani Coman, preşedintele celor de la Astra Giurgiu, a declarat că oferta primită de la FCSB pentru Risto Radunovic a fost prea bună şi nu a putut să se opună acestui transfer:

“Este adevărat că ne-am înțelesc cu domnul Gigi Becali pentru transferul lui Risto Radunovic. La finalul turului, fotbalistul va pleca la echipa dumnealui. Astra Giurgiu a primit o ofertă bună din partea FCSB și a decis că e normal să lase jucătorul să plece”, a declarat recent Dani Coman.

ADVERTISEMENT

Confruntarea cu CFR Cluj, cel mai greu examen pentru FCSB!

Risto Radunovic se va alătura lotului celor de la FCSB după ultimele trei etape ale anului 2020 din Liga 1. El se va bate pentru un post de titular la FCSB cu Ionuţ Panţâru, pe acelaşi post putând fi folosit şi Aris Soiledis.

FCSB are cel mai greu examen din acest sezon duminică, de la ora 21:00 împotriva celor de la CFR Cluj. Echipa lui Toni Petrea este pe primul loc în clasament, având 6 puncte avans faţă de adversara din Gruia.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a preluat echipa în urmă cu o săptămână şi a reuşit să îşi conducă echipa spre victorie în confruntarea cu Poli Iaşi. Ardelenii au fost eliminaţi din Europa League în urma unui penalty inventat în minutul 90+3 de arbitru, în confruntarea decisivă cu Young Boys Berna.

  • 1,1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Risto Radunovic
  • 28 de ani are fundaşul muntenegrean

(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 18,00 este cota pentru „ambele echipe obţin penalty“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT