Sport

Ultimul transfer al lui Sepsi, prezentat ca un superstar. E internațional și multiplu campion al Ungariei. Video

Sepsi a mutat puternic pe piața transferurilor. A adus un internațional maghiar, pe care l-a prezentat ca pe un adevărat star.
16.09.2022 | 17:22
Ultimul transfer al lui Sepsi prezentat ca un superstar E international si multiplu campion al Ungariei Video
Roland Varga (32 de ani) a fost prezentat ca un superstar la Sepsi. FOTO: Captură video Facebook Sepsi OSK
ADVERTISEMENT

Chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat în România, cluburile pot aduce în continuare jucători liberi de contract, cum s-a întâmplat cu FCSB, care l-a luat pe Omrani, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. Este cazul lui Sepsi, care l-a achiziționat pe Roland Varga (32 de ani), un mijlocaș ofensiv maghiar, care are un CV extrem de bogat.

Internaționalul maghiar Roland Varga, prezentat ca un superstar după transferul la Sepsi OSK

Varga a semnat cu Sepsi din postura de jucător liber de contract, după ce a jucat în Polonia, la termalica Nieciecza, în prima jumătate a anului 2022. Mijlocașul în vârstă de 32 de ani este un fotbalist cu foarte mare experiență.

ADVERTISEMENT

Are 24 de selecții și trei goluri în naționala de seniori a Ungariei, pentru care a debutat în anul 2014. În CV-ul său se regăsesc nu mai puțin de cinci titluri de campion în țara vecină, unul cu Gyor și patru Ferencvaros.

„Vă informăm că în cursul zilei de azi Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului ofensiv Varga Roland (în vârstă de 32 de ani), care ultima oară a jucat la Termalica Nieciecza (Polonia), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Al-Ittihad Kalba, MTK Budapest, Ferencváros TC, ETO FC Győr, Brescia, Foggia, precum și la Újpest FC.

ADVERTISEMENT

Jucătorul, cu 24 de selecții în echipa națională a Ungariei, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire.

Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK”, a scris Sepsi OSK, pe pagina oficială de Facebook.

Cine este noua achiziție a covăsnenilor

Noul transfer efectuat de echipa lui Cristiano Bergodi este un fotbalist polivalent. Jucător de picior drept, maghiarul măsoară 182 cm și poate juca atât extremă dreapta, cât și extremă stânga, dar și vârf împins.

ADVERTISEMENT

Roland Varga a traversat cea mai bună perioadă a carierei sale la Ferencvaros, club unde a evoluat timp de șase ani și unde, în 187 de meciuri, a marcat 60 de goluri și a oferit 43 de pase decisive.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com îl evaluează pe Varga la o cotă de piață în valoare de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: