Sporturi

Un oficial dinamovist a intrat în gura fanilor: “Piticule, demisia!”

Dinamo Bucureşti nu trece prin cele mai bune momente. Rezultatele mai slabe se regăsesc şi la celelalte ramuri sportive din Clubul Sportiv Dinamo, nu doar la fotbal. În ultimii ani, suporterii...
17.10.2017 | 18:17

Dinamo Bucureşti nu trece prin cele mai bune momente. Rezultatele mai slabe se regăsesc şi la celelalte ramuri sportive din Clubul Sportiv Dinamo, nu doar la fotbal. În ultimii ani, suporterii “câinilor roşii” au mers nu doar la meciurile echipei din Liga 1 Betano, aceştia fiind prezenţi la partidele de handbal, volei, baschet sau rugby. Una dintre facţiunile galeriei dinamoviste prezente la meciurile lui Dinamo în Liga 1 Betano l-a luat în colimator pe unul dintre oficialii Clubului Sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Pe pagina de Facebook a celor de la Ultras Tei Dinamo a apărut un mesaj în care Marian Ştefan, vicepreşedintele clubului, este principalul vizat de fani. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO. Ultraşii s-au dezlănţuit la adresa oficialului, acesta fiind desfiinţat pe contul oficial de Facebook. Dinamoviştii amintesc de dispariţia tradiţiei şi a ambiţiei la nivelul conducerii CS Dinamo. Tonul folosit de fanii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare este unul agresiv, aceştia anunţându-i pe toţi cei care sunt vinovaţi de situaţia actuală că vor fi terorizaţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Ce i-a deranjat pe cei de la Ultras Tei Dinamo

Baschet, volei, polo, handbal, rugby. Unde-i tradiţia, unde-i ambiţia, unde-i Dinamo de altă’dat? Afară cu impostorii! Aţi distrus Dinamo, căpuşelor incompetente. Ruşine să vă fie! Demisia! Vă vom teroriza până când veţi regreta clipa în care aţi ales să vă pripăşiţi prin casa noastră! Piticule obraznic, antipatic şi impertinent, demisia!”, a fost mesajul postat de cei de la Ultras Tei Dinamo.

Marian Ştefan nu este singurul oficial criticat din organigrama CS Dinamo. O parte a suporterilor sunt nemuţumiţi de Eliodor Voica, antrenorul echipei masculine de handbal a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Deseori, după înfrângerile echipei, fanii îl atacă pe antrenor pentru lipsa de reacţie din meciurile importante din cupele europene.

ADVERTISEMENT
Tags: