Sport

Ultraşii au fost în cantonamentul FCSB-ului înainte de meciul cu Anderlecht: “Radunovic stătea cu capul în pământ!”

Ultraşii celor de la FCSB au fost în cantonament înaintea meciului cu Anderlecht. Suporterii le-au transmis jucătorilor că obiectivul principal este titlul.
15.09.2022 | 13:35
Ultrasii au fost in cantonamentul FCSBului inainte de meciul cu Anderlecht Radunovic statea cu capul in pamant
Jucătorii FCSB salută galeria la finalul meciului cu Voluntari. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB joacă împotriva lui Anderlecht, joi, de la ora 22:00, în a doua etapă din Conference League. Este primul meci pe teren propriu pentru roş-albaştrii, care aşteaptă peste 30.000 de fani în tribune.

Ultraşii au fost în cantonamentul FCSB-ului înainte de meciul cu Anderlecht: “Radunovic stătea cu capul în pământ”

Ultraşii celor de la FCSB au fost în cantonament înaintea meciului şi le-au transmis jucătorilori lui Nicolae Dică faptul că este prioritar titlul de campioană, obiectivul în Europa fiind îndeplinit. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a vorbit despre vizita ultraşilor:

ADVERTISEMENT

“Am fost la baza din Berceni și am vorbit cu băieții. Radunovic stătea cu capul în pământ, dar l-am asigurat că este unul dintre cei mai iubiți. După această întâlnire sunt convins că Radunovic și-a revenit total.

Mesajul nostru, al galeriei, este că important va fi campionatul. Titlul este obligatoriu. În Europa, deja obiectivul a fost realizat. Vrem campionatul, iar ei au înțeles mesajul.

ADVERTISEMENT

“Mai mult vreau să câștigăm duminică la Craiova decât astă seară cu Anderlecht”

A fost prezent și Nicolae Dică. Când m-a auzit când le-am spus tuturor, capul sus, vrem titlul, mi-a mulțumit pentru susținerea necondiționată. Sincer, mai mult vreau să câștigăm duminică la Craiova decât astă seară cu Anderlecht.

Noi, galeria, nu-l mai putem acuza de ceva pe Gigi Becali. A băgat bani, a cumpărat jucători. Și-a ținut promisiunea. Totul pentru titlu, aceasta este deviza.”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

FCSB, început modest în SuperLiga! Doar 8 puncte în primele 8 etape

FCSB are un început foarte modest în SuperLiga. Echipa lui Nicolae Dică a adunat doar 8 puncte în cele 8 meciuri disputate, fiind abia pe locul 13. Roş-albaştrii au două meciuri mai puţin disputate.

În Conference League, FCSB speră să obţină joi primele puncte după ce, săptămâna trecută, a pierdut cu 1-3 meciul cu West Ham. Echipa lui Nicolae Dică a căzut în ultimele 25 de minute ale meciului după ce a condus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

FCSB nu a mai câştigat titlul în SuperLiga din 2015. De atunci, echipa patronată de Gigi Becali a încheiat pe locul doi în şase din ultimele şapte ediţii de campionat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,45 este cota pentru ”1X și peste 2,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT