Sport

Scandal după FC U Craiova – Hermannstadt 1-1. Suporterii oltenilor i-au așteptat pe jucători la autocar și le-au cerut socoteală pentru ultimele prestații. Video

Ultraşii celor de la FC U Craiova ai părăsit stadionul "Ion Oblemenco" în minutul 85 al meciului cu Hermannstadt. Fanii sunt supăraţi pe ultimele rezultate ale echipei.
23.10.2022 | 12:52
Scandal dupa FC U Craiova  Hermannstadt 11 Suporterii oltenilor iau asteptat pe jucatori la autocar si leau cerut socoteala pentru ultimele prestatii Video
Ultraşii celor de la FC U Craiova au părăsit stadionul din Bănie în minutul 85! Ce mesaj au transmis suporterii olteni. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
23-10-2022
09:49

Fanii lui FC U Craiova 1948 i-au așteptat pe jucători la autocar

Remiza cu FC Hermannstadt nu i-a mulțumit pe suporterii oltenilor, care le-au cerut socoteală jucătorilor la sfârșitul partidei. Ultrașii formației din Bănie i-au așteptat lângă autocarul echipei și i-au criticat pentru evoluțiile din ultimele meciuri din SuperLigă.

FANATIK a surprins momentele în care galeria celor de la FC U Craiova 1948 i-au huiduit pe olteni. Din informațiile site-ului nostru, Adrian Mititelu a rămas în interiorul stadionului până când suporterii formației din Bănie au părăsit zona.

FC U Craiova şi Hermannstadt au remizat, scor 1-1, în meciul din etapa a XV-a din SuperLiga. Oltenii au fost egalaţi cu opt minute înainte de final şi continuă seria negativă de rezultate, fiind fără victorie în campionat de peste o lună şi 10 zile.

FC U Craiova, părăsită de fani! Ce mesaj au afişat la începutul meciului

Suporterii nu s-au înghesuit pe “Ion Oblemenco” pentru meciul din ultima etapă a sezonului regulat, din informaţiile FANATIK, pe stadion fiind doar 2000 de fani. Mai mult, puţinii ultraşi prezenţi s-au retras la inelul al doilea al peluzei.

ADVERTISEMENT

Fanii din “Peluza Sud 97” au postat un mesaj în peluză cu mesajul “Nu ne meritaţi!”, aluzie la rezultatele slabe ale oltenilor în ultima vreme. Acesta este şi motivul pentru care atât de puţini suporteri au venit la meci.

Peluza oltenilor s-a golit după ce a egalat Hermannstadt!

FC U Craiova a fost aproape să obţină prima victorie din campionat după o lună şi 12 zile. Bahassa a deschis scorul pentru echipa lui Mititelu în minutul 51 şi se părea că oltenii pot să ţină până la final de rezultat.

ADVERTISEMENT

Dar, în minutul 82, Paraschiv a egalat pentru Hermannstadt. Reuşita oaspeţilor a fost greu de digerat şi de puţinii fani prezenţi în peluză, care au luat decizia de a părăsi arena cu cinci minute rămase de joc până la final.

VEZI VIDEO: 

Adrian Mititelu: “Vă rog să găsiți pe altcineva să vă îndeplinească dorințele și doleanțele”

Adrian Mititelu a intrat în clinciuri cu suporterii după ce l-a demis pe Marius Croitoru şi le-a transmis că nu ei decid viitorul antrenor al celor de la FC U Craiova:

ADVERTISEMENT

“Am și eu o limită. Nu pot să fiu înjurat la nesfârșit. Nu aveți încredere în mine, am înțeles, nu sunt eu bun. Vă rog să găsiți pe altcineva să vă îndeplinească dorințele și doleanțele.

Eu unul am făcut tot ce a depins de mine și în continuare voi face, pentru că nu abandonez clubul. Să nu credeți asta pentru că e vorba de muncă și pasiunea de o viață.

ADVERTISEMENT

“Să fie clar: nu voi puneți antrenorul, nu voi stabiiți ce jucători sunt buni sau răi”

Nu vreau să credeți că sunt arogant cu fanii sau că îi subestimez. Din contră, pentru ei am făcut aceste sacrificii, dar să fie clar: nu voi puneți antrenorul, nu voi stabiiți ce jucători sunt buni sau răi.

Eu sunt cel care voi decide, atât cât voi avea puterea în clubul ăsta. Când va veni cineva care poate să ducă mai departe munca mea, atunci să răspundă altceva. Deocamdată, eu sunt cel care decide”,  a spus Adrian Mititelu.

FC U Craiova este pe locul 12 în SuperLiga, cu 16 puncte acumulate după primele 15 etape. După demiterea lui Marius Croitoru, echipa este încă în căutarea unui antrenor principal.

  • 2000 de fani au fost prezenţi la FC U – Hermannstadt
  • 4 victorii a obţinut FC U Craiova în acest sezon
ADVERTISEMENT