Fotbal intern

Ultraşii cer ca U Craiova să primească despăgubiri: ”Stadioanele rămân închise, meciurile se văd în restaurante”

26.08.2020 | 18:35
Ultrasii cer ca U Craiova sa primeasca despagubiri Stadioanele raman inchise meciurile se vad in restaurante
ADVERTISEMENT

Ultraşii cer ca U Craiova să primească despăgubiri după ce autoritățile din România au decis ca suporterii să nu aibă încă acces pe stadioane din cauza pandemiei de coronavirus.

Suporterii olteni sunt dezamăgiți de faptul că restaurantele ar putea fi redeschise de la 1 septembrie și în spațiile închise, dar fanii fotbalului nu vor avea acces pe arene.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Horeca s-au întâlnit miercuri cu membrii Guvernului la Palatul Victoria și au cerut ca restaurantele să se redeschidă de la 1 septembrie. Decizia finală ar trebui să fie luată joi.

Despăgubiri pentru U Craiova cerute de ultrași

Posibilitatea ca restaurantele să se redeschidă în spațiile închise și faptul că stadioanele vor rămâne în continuare fără spectatori i-a înfuriat pe ultrașii celor de la U Craiova care doresc ca grupzarea olteană să primească despăgubiri.

ADVERTISEMENT

Facțiunea Sezione Ultra 2000 a postat un mesaj dur la adresa premierului Ludovic Orban și a autorităților din țara noastră. ”Stadioanele rămân închise, meciurile se văd în restaurante”, este titlul comunicatului în care este folosită o poză de la un meci din Coreea de Sud în care se văd fanii care stau distanțați în tribune.

”Domnule prim-ministru nu vă e nici măcar un pic de rușine când afirmați că stadioanele trebuie să rămână închise pentru ca acolo ‘se cântă, se dansează’ și nu se poate purta mască în timp ce permiteți redeschiderea restaurantelor în interior? Sau în restaurante se mănâncă și se bea cu masca pe față?”, scriu fanii olteni.

ADVERTISEMENT

Stadioanele raman inchise, meciurile se vad in restauranteDomnule prim-ministru nu va e nici macar un pic de rusine…

Posted by Sezione Ultra' 2000 on Wednesday, August 26, 2020

”Chiar e nevoie să facem scandal ca să fim luați în seamă și să nu mai fim tratați ca cetățeni de mâna a doua? Chiar afacerile din fotbal nu contează așa cum o fac cele din alte domenii? Chiar e nevoie ca și cluburile sportive să ceară despăgubiri de la guvern pentru perioada în care nu pot vinde bilete, nici măcar parțial!

Universitatea Craiova trebuie să ceară despăgubiri cât mai rapid pentru cele ~300.000 de bilete și abonamente pe care le vinde anual și pentru tot marketingul și cateringul pierdut. De abia atunci o să fim luați în seamă! Restricții pentru toți, relaxare pentru toți!”, este mesajul ultrașilor.

ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova au făcut coadă pentru a achiziționa un abonament pentru noul sezon, deși deocamdată suporterii nu acces pe stadioane. Clubul a pus în vânzare abonamente în limita a 30% din capacitatea arenei, iar cei care își fac o reînnoire au parte prețuri speciale. De pildă, un abonament de student reînnoit la Peluza Nord este doar 68 de lei!


  • (P) Cota BETANO pentru Lokomotiv Tbilisi – U Craiova: 12,60 este cota pentru „peste 7,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT