Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ultrașii creează deja panică la EURO 2024! Antrenamentul Serbiei, întrerupt după un conflict al fanilor cu poliția

Ultrașii sârbi și-au dat deja în petec la EURO 2024. Poliția germană a oprit pentru câteva minute antrenamentul Serbiei, după ce un fan a intrat pe teren
14.06.2024 | 22:35
Ultrasii creeaza deja panica la EURO 2024 Antrenamentul Serbiei intrerupt dupa un conflict al fanilor cu politia
Peste 8.000 de sârbi vor fi pe stadion la meciul cu Anglia. Sursă foto: captură YouTube BILD
ADVERTISEMENT

Ultrașii sârbi sunt puși pe scandal la Campionatul European. Delje și Grobari, aripa dură a galeriilor lui Steaua Roșie și Partizan Belgrad și-au anunțat prezența în Germania. Au apărut și primele incidente.

Ultrașii sârbi au întrerupt antrenamentul Serbiei înainte de meciul cu Anglia

Antrenamentul naționalei Serbiei a fost deschis publicului. Ședința de pregătire a trebuit însă să fie oprită după ce un suporter a încercat să intre pe terenul de joc.

ADVERTISEMENT

Intervenția în forță a poliției germane a inflamat și mai mult spiritele, iar ultrașii au aruncat cu materiale pirotehnice spre oamenii de ordine. VEZI VIDEO AICI.

Spiritele s-au calmat însă destul de rapid și antrenamentul a fost reluat. E clar însă că meciul dintre Serbia și Anglia este unul cu grad ridicat de risc, iar poliția germană s-a mobilizat pe măsură.

ADVERTISEMENT

Peste 500 de ultrași sârbi vor să se ia la bătaie cu ultrașii englezi.

Poliția germană a primit informații conform cărora peste 500 dintre cei mai de temut ultrași din Serbia vor fi prezenți la Gelsenkirchen pentru a-i provoca pe suporterii englezi la bătaie.

Autoritățile germane s-au mobilizat ca atare și la meciul de duminică, 16 iunie, vor fi prezenți peste 1.000 de polițiști. Serbia – Anglia este singurul meci de la EURO 2024 unde există restricții privind consumul de alcool.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, poliția chiar i-a îndemnat pe fani să fumuze marijuana în detrimentul alcoolului. La meciul cu Anglia vor fi prezenți pe stadion peste 8.000 de suporteri sârbi: „Nu este o problemă pentru ca fanii să fumeze cannabis pe străzi. Spre exemplu, dacă vom vedea un grup de oameni recalcitranți, care beau alcool, și unul care fumează cannabis, cu siguranță ne vom îndrepta atenția spre cei care beau alcool.

Alcoolul te poate face mult mai agresiv. În timp ce fumatul de cannabis îi ajută pe oameni să devină mai liniștiți, mai relaxați. Noi vrem să prevenim violența și să-i ținem pe oameni în siguranță.

ADVERTISEMENT

Focusul nostru va fi asupra fanilor care beau și care ar putea deveni violenți. De aceea ne dorim să avem o precauție în ceea ce privește consumul de alcool”, a declarat un polițist german pentru The Sun.

Cătălin Popa a fost delegat la Serbia – Anglia

Cătălin Popa este primul arbitru român care va debuta la EURO 2024. În contextul în care partida este una cu grad foarte mare de risc, „cavalerul fluierului” are o presiune în plus. Numai că românul se va afla în camera VAR, alături de Paolo Valeri și Massimiliano Irrati.

ADVERTISEMENT
2,02 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Serbia - Anglia