Ultrașii de la Guimaraes, pregătiți de război: „Haideți să facem dansul lui Gigi! A venit momentul decapitării”

Alin Miu   
în FCSB
29/08/2019, 21:29
Ultrașii de la Guimaraes, pregătiți de război: „Haideți să facem dansul lui Gigi! A venit momentul decapitării”
Ultrașii de la Guimaraes, pregătiți de război

FCSB o înfruntă pe Vitoria Guimaraes de la ora 22:00 în manșa retur din play-off-ul Europa League, iar totul se joacă în Portugalia, după ce în tur cele două echipe au remizat alb 0-0. 

Ultrașii de la Guimaraes, pregătiți de război

Deși Guimaraes nu a arătat deloc rău la Giurgiu, Gigi Becali a râs de echipa portugheză toată săptămâna premergătoare jocului de la retur. Criticile sale au ajuns la urechile ultrașilor de la Vitoria, care au pornit un trend agresiv pe internet, intitulat #decapitare. Aceștia au avut la rândul lor mai multe mesaje pentru patronul de la FCSB, iar în ultimul apărut pe net, un jucător de la Guimaraes apare făcând un semn al decapitării.

„Prieteni, haideți să facem dansul lui Gigi. A venit momentul decapitării. Nu e loc de milă” – se arată în mesajul ultrașilor, care se pare că au aflat de pe YouTube și de dansurile patronului de la FCSB. VIDEO AICI

Rămâne de văzut dacă aceștia chiar vor avea ocazia să danseze în tribună în cazul în care echipa lor se va califica ori dacă vor pleca supărați acasă în situația în care FCSB va accede în grupele Europa League. FCSB are o formă de coșmar în campionat, bifând cinci înfrângerii consecutive, situație unică în istoria clubului.  Chiar și așa, în Europa League s-a descurcat foarte bine, până acum pierzând un singur meci din șapte disputate. Tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor Europa League va avea loc în cursul zilei de vineri. CFR Cluj este prezentă acolo, după ce a fost eliminată în play-off-ul Ligii Campionilor.

Închide ×