Fotbal intern

Ultrașii de la UTA se implică în războiul FCSB – CSA Steaua. Banner uriaș împotriva echipei din Liga 1. Foto

12.03.2021 | 20:55
Ultrasii de la UTA se implica in razboiul FCSB  CSA Steaua Banner urias impotriva echipei din Liga 1 Foto
ADVERTISEMENT

UTA va primi vizita celor de la FCSB sâmbătă, 13 martie, de la ora 20:00, iar fanii arădenilor au încins deja atmosfera, implicându-se în războiul dintre FCSB și CSA Steaua.

Ultrașii de la UTA au afișat un banner uriaș, pe care era scris mesajul „Steaua înseamnă CSA”, alături de un spectacol pirotehnic spectaculos.

ADVERTISEMENT

În afară de meciul cu UTA, important pentru campionat, FCSB mai are în aceeași zi un alt meci important. Este vorba despre partida dintre FCSB II și CSA Steaua din Liga 3, acolo unde o parte dintre tinerii echipei lui Toni Petrea au fost trimiși pentru a o încurca pe echipa armatei.

Ultrașii de la UTA, mesaj clar în războiul FCSB – CSA Steaua

Ultrașii de la UTA au afișat un banner uriaș, unde numele FCSB era scris mic și tăiat, iar mesajul era clar: „Haide UTA! Haide Steaua! Steaua înseamnă CSA”, toată scena petrecându-se într-o atmosferă incendiară, alături de celebrele torțe.

ADVERTISEMENT

Fanii de la AS1947 au postat la rândul lor un mesaj de susținere pentru UTA, care se referea și la meciul celor de la CSA Steaua cu FCSB II: „Mâine vrem două victorii! Haide UTA! Haide STEAUA!”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cum ar putea arăta echipa celor de la FCSB II împotriva celor de la CSA Steaua, partidă care va fi transmisă și la televizor.

ADVERTISEMENT

Un mesaj important înaintea meciului de mâine..

Publicată de Ultras Arad pe Vineri, 12 martie 2021

Toni Petrea vrea victoria în meciul cu UTA

Toni Petrea a vorbit despre meciul dintre FCSB și UTA, tehnicianul exprimându-și dorința pentru victorie, care ar putea să le consolideze prima poziție în clasament, mai ales că CFR Cluj întâmpină mari probleme în atac, după cazurile de COVID-19 ale atacanților, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK.

„Avem o listă cu jucătorii care pot participa și la meciurile echipei a doua. Am considerat ca, pentru acest meci, este bine să împărțim lotul în două. Dar pentru noi este foarte important meciul de mâine (n.r. de la Arad) și trebuie să îl câștigăm.

ADVERTISEMENT

Ne așteaptă o deplasare lungă și un meci cu o echipă bună. Ei au o dublă motivație. Sunt aproape de play-off, dar și echipa care a câștigat un singur meci pe teren propriu.

 Cred că ambiția lor va fi foarte mare. În ceea ce ne privește, mergem acolo încrezători. Vrem să câștigăm trei puncte și să ne menținem pe prima poziție”, a mai spus Toni Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: