Fotbal intern

Ultrașii din PCH, acuze incredibile la adresa arbitrului Iulian Călin. “Toată generația asta este formată din steliști! Să nu mai fie lăsat la meciurile lui Dinamo!”

13.12.2019 | 23:24
Arbitrul Iulian Călin la un meci din Casa Pariurilor Liga 1. Ultrașii din PCH, acuze incredibile la adresa lui. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ultrașii din PCH (n.r. Peluza Cătălin Hîldan) au lansat o serie de acuze incredibile la adresa centralului Iulian Călin, cel care a greșit în defavoarea dinamoviștilor la meciul pierdut în fața celor de la Sepsi OSK, scor 1-2.

Ultrașii din PCH, acuze incredibile la adresa arbitrului Iulian Călin

Aceștia i-au cerut lui Florin Prunea, președintele lui Dinamo, să ia măsuri  și să ceară suspendarea lui Iulian Călin din arbitraj. Mai mult, suporterii susțin că centralul partidei Dinamo – Sepsi OSK este stelist. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, acum e momentul tău! Un arbitru care ne fură fără nicio rușine nu trebuie lăsat să mai arbitreze vreodată Dinamo! Papagalul ăsta e Iulian Călin. Un cocalar din jud. Argeș care nu vede un penalty cât Casa Poporului și un roșu direct pentru ”handbalistul” lui Sepsi.

În schimb îl elimină cu ochii închiși pe Nistor. În loc de 2-0 suntem bătuți de jegosul ăsta, pentru că FCSB trebuie să aibă parte de meciuri amicale în play-off.

ADVERTISEMENT

Am primit în privat o informație de la un fost coleg al lui Iulian Călin: ”Toată generația asta de arbitrii din judetul Arges este formată din steliști. Aveau pana si pe monitorul pe care se aratau faze sau legile jocului poze pe fundal cu emblema Stelei.

Cei mai înfocați steliști erau vicepresedintele Ghiberdel, fiul acestuia și Cătălin Popa. Iulian Călin era printre ei. Mergeau și la meciurile Stelei.”, apare pe pagina oficială a Peluzei Cătălin Hîldan.

Iulian Călin, penalty refuzat pentru Dinamo

Iulian Călin le-a refuzat un penalty clar dinamoviștilor, după ce Rachid Bouhenna a lovit balonul cu mingea în careul lui Niczuly la un șut trimis de Deian Sorescu. Mai mult, arbitrul central l-a eliminat pe Dan Nistor în minutul 73 pentru cumul de cartonașe galbene și jocul s-a rupt.

Dinamo conducea cu scorul de 1-0 până la eliminarea lui Dan Nistor, iar Karanovic a înscris de două ori în două minute imediat după ce căpitanul echipei din Ștefan cel Mare a văzut al doilea cartonaș galben.

Dinamo București se află pe locul 8 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 28 de puncte, după ce echipa lui Dusan Uhrin a bifat 8 victorii, patru remize și 9 eșecuri în 21 de meciuri.