Fotbal intern

Ultrașii din PCH, amenințări după ce transferul lui Ante Puljic a intrat în impas. “Dacă ajunge la FCSB, v-ați dat foc la valiză!”

25.08.2019 | 12:52
Ultrasii din PCH amenintari dupa ce transferul lui Ante Puljic a intrat in impas Daca ajunge la FCSB vati dat foc la valiza

Transferul lui Ante Puljic la Dinamo a intrat în impas, toate acestea după ce oficialii din Ștefan cel Mare i-au oferit 25.000 de euro primă de instalare, deși i-au promis 50.000 de euro, iar ultrașii din PCH (n.r. Peluza Cătălin Hîldan) au trecut la amenințări. Fanii formației antrenate de Dusan Uhrin se tem ca Ante Puljic să nu ajungă la FCSB, la fel cum s-a întâmplat în trecut cu George Țucudean, Ciprian Marica, Gabi Tamaș și Diogo Salomao.

Ultrașii din PCH, amenințări după ce transferul lui Ante Puljic a intrat în impas

“Săftica este o saftea mai mică. Minunea care ține 3 zile. Fabbrin este începutul și sfrâșitul investițiilor lui Negoiță la echipa pe care a dus-o pe ultimul loc.
Degeaba și-a deschis punga aia în care au intrat vreo 12 milioane în ultimii ani (numai din vânzarea de jucători) dacă se zgârcește la 25.000 pentru Puljic. Mai bine nu-l chemau la negocieri. Dacă ajunge și Puljic la mănăstirea de pe Centură a vecinilor de clasament, chiar că V-AȚI DAT FOC LA VALIZĂ! Cu ăia 25.000 chiar scăpați ieftin.
Aducerea lui ar mai acoperi mizeria de la izgonirea lui Papazoglou și a celor din “lotul Rednic”. Ar demonstra că un jucător poate ajunge la Dinamo chiar dacă a fost adus în România de fostul antrenor. Ar demonstra că Dinamo nu vrea să păstreze banii numai pentru lumânări

ATENȚIE!
A rămas să ne vedem la RIN săptămâna asta. Este intenția noastră de a face primul pas către un armistițiu în vederea unei grabnice despărțiri. O strângere de mână care nu înseamnă că vă tolerăm de aici înainte, ci înseamnă că dorim să oferim liniște echipei, IAR VOUĂ O IEȘIRE ELEGANTĂ DIN SCENĂ.
Venim să ne strângem mâna și să auzim din gura lui Negoiță că vine și ne lasă. Dar dacă vă bateți joc de Puljic și implicit de noi, puteți să uitați de orice reconciliere.
Aduceți-l pe Puljic și arătați că nu sunteți doar niște vopsitori de pitici pe care nu-i mai cumpără nimeni”, apare în comunicatul publicat de fanii lui Dinamo.

Ante Puljic într-un meci jucat de Dinamo București. Sursă foto: sportpictures.eu
Ante Puljic într-un meci jucat de Dinamo București. Sursă foto: sportpictures.eu

De ce nu a semnat Puljic înțelegerea cu Dinamo

Ante Puljic trebuia să semneze contractul cu Dinamo București sâmbătă, imediat după ce a ajuns în București, dar fundașul croat a fost nemulțumit de modul în care a fost tratat de oficialii din Ștefan cel Mare. Deși au ajuns la un acord pentru o primă de instalare în valoare de 50.000 de euro, conducerea clubului finanțat de Florin Prunea i-a trecut în acte 25.000 de euro, lucru care l-a nemulțumit pe fotbalist.

În vârstă de 31 de ani, Ante Puljic este liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Faisaly. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la un milion de euro a jucat pentru Dinamo în perioada august 2015 – iunie 2016, atunci când KAA Gent l-a cedat sub formă de împrumut în Ștefan cel Mare. Ante Puljic a fost aproape de FCSB, rivala din Capitală a lui Dinamo, în vara anului 2018, dar cele două părți nu au ajuns la un acord.

Tags: