Fotbal intern

Ultraşii din PCH, cerere clară pentru investitorii spanioli! Suma minimă ce trebuie să intre în club

17.08.2020 | 10:59
Ultrasii din PCH cerere clara pentru investitorii spanioli Suma minima ce trebuie sa intre in club
ADVERTISEMENT

Dinamo a intrat în era investitorilor spanioli, iar ultraşii din Peluza “Cătălin Hîldan” (PCH) au o cerere clară pentru oamenii care au preluat clubul.

Ultraşii din PCH au postat un nou mesaj pe contul oficial de Facebook şi au anunţat care este suma pe care o aşteaptă ca spaniolii să o investească în club.

ADVERTISEMENT

Fanii susţin că pot să investească 1.000.000 de euro pe an la Dinamo şi speră ca spaniolii să vină cu o sumă de trei ori mai mare. Ultraşii din PCH deţin acţiuni la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare cu ajutorul programului DDB.

Cererea ultraşilor din PCH pentru investitorii spanioli

“Puterea noastră financiară în acest moment este de aproximativ 1.000.000 de euro/an. Și suntem în continuă creștere. Respectând proporțiile, acționarul majoritar, având de 3,6 ori mai multe acțiuni decât DDB, va trebui să investească anual un minim de 3.600.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Nu suntem în concurență, ci în cooperare. Suntem pregătiți pentru un parteneriat sănătos. Avem dreptul să convocăm AGA. Vom cere să fim consultați pentru deciziile importante din cadrul clubului și de asemenea vom solicita să avem membri în Consiliul de Administratie.

Provenim dintr-un fotbal în care suporterii sunt prezenți în viața echipei și subliniem pe această cale că fanii dinamoviști sunt cel puțin la fel de importanți ca și clubul pe care l-am preluat.

ADVERTISEMENT

Timpul scurt avut de reprezentanții noștri la București nu a făcut posibilă până acum întâlnirea cu suporterii dinamoviști, dar îi asigurăm că în cel mai scurt timp vom demara discuțiile cu cei care sunt, din punctul nostru de vedere, sufletul acestei echipe”, au anunţat ultraşii din PCH.

Dinamo şi-a schimbat acţionariatul

Pe 13 august, Dinamo a intrat pe mâna finanţatorilor spanioli, după ce tratativele s-au purtat de-a lungul a mai multor luni. Pablo Cortacero este omul care se va ocupa de “câini” şi a preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.

ADVERTISEMENT

După ce au preluat-o pe Dinamo, spaniolii au anunţat că vor purta o discuţie cu ultraşii din PCH, aceştia având acţiuni la echipă prin programul “DDB”. Fanii au ajutat echipa să obţină licenţa pentru sezonul 2020-2021 din Liga 1 şi au adus peste 550.000 de euro la echipă.

ADVERTISEMENT