Fotbal intern

Ultraşii din PCH, prinşi cu droguri, lanţuri şi cuţite înainte de Craiova – Dinamo. Foto

01.09.2018 | 19:27
Ultraşii din PCH au fost prinşi cu droguri înainte de Craiova - Dinamo

Ultraşii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan) care au plecat spre Craiova pentru a participa la meciul din etapa a 7-a a Ligii 1 Betano au fost prinşi cu droguri, lanţuri şi cuţite înaintea derby-ului din Bănie. Jandarmii şi poliţiştii au depistat şi ridicat obiectele deţinute de fanii echipei din “Ştefan cel Mare”, conform unui comunicat remis Agerpres de Jandarmeria Capitalei.

Jandarmeria Capitalei a anunţat că mai mulţi fani care se deplasau, sâmbătă, cu două autocare la Craiova pentru meciul oltenilor cu FC Dinamo Bucureşti, au fost surprinşi că deţineau droguri, lanţuri şi cuţite la intrarea pe autostrada Bucureşti – Piteşti.

Ultraşii din PCH, prinşi cu droguri, lanţuri şi cuţite înainte de Craiova – Dinamo

”În urma acţiunii au fost depistate mai multe obiecte interzise la deţinere (lanţuri, cuţite, obiecte pirotehnice şi droguri) care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Obiectele au fost depistate în două autocare oprite la un filtru organizat la intrarea pe autostrada Bucureşti – Piteşti”,

 se arată în comunicat făcut de Jandarmeria Capitalei.

Obiectele care erau deţinute de ultraşii din PCH
Obiectele care se aflau la ultraşii din PCH

Gazonul arată groaznic înainte de Craiova – Dinamo

Meciul dintre CS U Craiova şi FC Dinamo Bucureşti se va juca pe un gazon care se află într-o stare deplorabilă. Sper să fie un meci care să detroneze ce a fost până acum în campionat, un meci care să fie spectacol şi să câştigăm cele 3 partide. Acum un coleg care vine de la stadion mi-a spus că gazonul arată mai rău ca data trecută, din păcate”, a spus Marcel Popescu, pentru un post de televiziune. Oltenii au întâmpinat probleme şi la meciul jucat pe stadionul “Ion Oblemenco” împotriva formaţiei Concordia Chiajna, scor 0-1, atunci când Devis Mangia a acuzat starea gazonului pentru rezultatul final.“Gazonul e o dramă totală, nu mai putem să ne prefacem că nu contează. Suprafața e într-o stare foarte proastă. Câțiva dintre jucători par fără energie, dar nu din cauza lor sau a pregătirii. E din cauza gazonului“, a spus tehnicianul italian.

Ultraşii din PCH au afişat mai multe bannere la meciul jucat de Dinamo
Ultraşii din PCH i-au susţinut pe “câini” la un meci jucat pe stadionul din “Ştefan cel Mare”

Armando Cooper ar putea debuta

În meciul CS U Craiova – FC Dinamo Bucureşti ar putea să joace şi Armando Cooper,

ultimul jucător transferat de gruparea antrenată de Florin Bratu. Mijlocaşul panamez a fost luat în lot de tehnicianul formaţiei din “Ştefan cel Mare” şi ar putea să bifeze câteva minute în partida care va avea loc pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Devis Mangia nu se va putea să se bazeze pe serviciile lui Isaac Donkor în meciul cu FC Dinamo Bucureşti. Fundaşul este suspendat după cartonaşul roşu primit în partida disputată contra celor de la Concordia Chiajna, scor 0-1. Mai mult, în lotul oltenilor nu se va afla nici Răzvan Popa, apărătorul care a fost trimis de antrenorul italian la echipa a doua, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK.RO pe 27 august. De partea cealaltă, Florin Bratu nu are probleme de lot şi va putea trimite cel mai bun prim 11 împortiva celor de la CS U Craiova.

Echipele probabile:

Craiova: Pigliacelli – Borta, Kelic, Ferreira, Briceag – Fedele, Cicâldău, Bancu – Bărbuţ, Petre, Mitriţă

Dinamo: Penedo – Delorge, Popescu, Katsikas, Grigore – Nistor, Gomelt, Popovici – Hanca, Salomao – Popa

CS U Craiova – FC Dinamo Bucureşti, azi, ora 21.30, în etapa a 7-a a Ligii 1 Betano, ediţia 2018 – 2019. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.