Fotbal intern

Ultraşii din Peluza Sud ’97 Craiova l-au omagiat pe Ilie Balaci. “Ne mor legendele şi noi le plângem urmele!” Video+foto

23.10.2018 | 08:09
Ultrasii din Peluza Sud 97 Craiova lau omagiat pe Ilie Balaci Ne mor legendele si noi le plangem urmele Videofoto

Ilie Balaci a decedat la vârsta de 62 de ani în cursul zilei de duminică, 21 octombrie, iar fostul mare jucător român a fost omagiat de ultraşii din Peluza Sud ’97 Craiova. Sute de fani care au rămas alături de FC U Craiova, echipă care evoluează în Liga a 3-a, au mers luni seara la stadionul “Ion Oblemenco” pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Ilie Balaci.

Ultraşii echipei deţinute de Adrian Mititelu au profitat de faptul că trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus la stadionul “Ion Oblemenco”, iar luni, 22 octombrie, şi-au făcut prezenţa la arena din Craiova. Aceştia au mers, în linişte, până la arenă şi s-au oprit de două ori în incinta stadionului pentru a scanda numele lui Ilie Balaci şi “Te vom iubi mereu!”.

Ilie Balaci, omagiat de ultraşii din Peluza Sud ’97 Craiova

În momentul în care au ieşit din stadion, fanii din Peluza Sud ’97 Craiova au afişat următoarele mesaje: “Ce toamnă tristă şi mohorâtă ne cerne sufletele albastre, Ilie Balaci tu rămâi minunea din vieţile noastre!”, “Ne mor legendele şi noi le plângem urmele, cât ne-am dori să fi fost nemuritori, să ne bucurăm mereu de ale lor valori”, “Tu ne-ai învăţat ce înseamnă să iubeşti Craiova, ducând Ştiinţa peste tot în Europa”. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Gepostet von Povar V Dome am Montag, 22. Oktober 2018

Mai mult, ultraşii din Peluza Sud ’97 Craiova au stat preţ de câteva zeci de minute în faţa stadionului “Ion Oblemenco”, au aprins torţe şi au cântat pentru Ilie Balaci, iar imaginile oferite de fanii echipei din Liga a 3-a sunt emoţionante. Aceştia vor să îl conducă pe fostul internaţional român pe ultimul drum. Astfel, oltenii şi-au dat întâlnire la ora 10.00 în parcul Rovine. “Ilie Balaci le-a bucurat tinereţea părinţilor şi tot el le-a alinat bunicilor bătrâneţea. Magia numărului 8 a dovedit aseară, în minutul dreptăţii, că Marele Blond e mai viu ca niciodată. Pentru noi Ilie e etern! Să-ţi fie ţărâna uşoară, Maestre! Mâine ne întâlnim la ora 10.00 în părculeţul Rovine pentru a merge grupaţi la înmormântare. Balaci este unul dintre noi!”

Fratii mei din PS.97 il plâng pe marele Ilie Balaci. De ce nu i-ati lăsat, ma, sa intre pe Oblemenco? Ei nu sunt cetățeni ai orasului Craiova?

Gepostet von Daniel Vlad am Montag, 22. Oktober 2018