Fotbal intern

Ultraşii FCSB, atac la patronul unei rivale din play-off: „Ai devenit penibil!”

14.03.2020 | 17:37
Ultraşii FCSB, atac la patronul unei rivale din play-off: „Ai devenit penibil!
Galeria FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ultrașii de la „Peluza Roș-Albastră” au lansat un atac pentru Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, pe care îl acuză de faptul că nu are nicio ofertă adevărată pentru Andrei Chindriș, fiind supărați și de prețul mare pe care îl cere pentru fundașul său.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,57 este cota pentru ”peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Ultrașii FCSB-ului îl atacă pe Valeriu Iftime

Ultrașii FCSB-ului au lansat un atac pentru Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, după ce acesta a spus că are mai multe oferte pentru Andrei Chindriș, fundașul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

„Iftime, deja ai devenit penibil. Știe toată lumea cum ai „oferte” pentru jucătorii pe care îi vrea STEAUA, ai multe „oferte”, doar când îl vrea STEAUA, știm, știm, așa cum știi și tu că nu ai vreo ofertă pentru ei…

Pe Chindriș ăla, în afară de STEAUA, nu mai ai vreo oferta, dacă ai fi bărbat, ai recunoaște. Dacă ai avea ofertă de 1.500 000 euro pe Chindriș, îl vindeai la prima strigare, fără să stai pe gânduri. Acum dai lecșii și antrenorilor ?

ADVERTISEMENT

Vezi-ți de echipa ta, de Croitoru(l) tău și lasă-ne pe noi în pace, putem să ne purtăm singuri de grijă, doar tu mai lipseai din peisaj. Nu e prima oară când dai lecții de antrenorat, ai mai făcut-o !”

„Ai grijă de echipa ta!”

„Ai grijă de echipa ta, ai grijă de „ofertele” tale (alea „multe”) pe care (nu) le ai atunci când vrea STEAUA vreun jucător.

ADVERTISEMENT

Ai avut multe oferte pentru Ongenda, oferte de milioane, l-ai vandut pe 100.000 euro la Chievo (unde rupe tușa), dacă îl voia STEAUA, cereai 1.000 000.

De ce nu le spui celor de la Chievo ce mare jucător este Ongenda și să-l joace titular? Nu le spui fiindcă în Italia nu e ca în România, nu ți se permite. Nu te crede mai deștept decât e cazul, chiar nu ai de ce”, a fost reacția pe Facebook a ultrașilor FCSB.

ADVERTISEMENT
  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri