Sport

Ultrașii FCSB au făcut deplasarea la derby și au ajuns în minutul 15! Câți fani din Peluza Nord au fost la meciul cu U Craiova. Video exclusiv

Ultrașii FCSB vor face deplasarea la meciul cu Universitatea Craiova. Din informațiile FANATIK, aproximativ 100 de fani ai roș-albaștrilor vor fi pe "Ion Oblemenco".
28.11.2021 | 19:09
Ultrasii FCSB au facut deplasarea la derby si au ajuns in minutul 15 Cati fani din Peluza Nord au fost la meciul cu U Craiova Video exclusiv
ADVERTISEMENT
28-11-2021
18:40

100 de fani ai FCSB au ajuns la stadion chiar în momentul în care FCSB egala

Cei aproximativ 100 de fani ai FCSB au ajuns la stadion după startul partidei și au intrat în arenă chiar în momentul în care Dumiter puncta pentru 1-1. Nu au fost incidente.

Universitatea Craiova – FCSB se va putea disputa cu spectatori în tribune după decizia autorităţilor de a le permite fanilor să asiste la meci şi după ora 21:00. Astfel, aproximativ 7000 de fani vor fi pe stadionul din Craiova la această confruntare.

Înainte ca Raed Arafat să facă anunţul privind noile reglementări, oficialii Universităţii Craiova au mutat ora de start a partidei la ora 20:15 şi au pus în vânzare bilete la preţul modic de 1 leu, astfel încât fanii să poată asista măcar la prima repriză.

ADVERTISEMENT

Oltenii, cei mai vocali protestatari ai noilor reguli de acces pe stadion! Arafat a schimbat decizia

Oltenii au fost printre cei mai vocali protestatari la adresa regulii de acces pe stadion până la ora 21:00. În dimineaţa meciului, şeful CNSU, Raed Arafat a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii fotbalului din România, anume că fanii vor putea sta în tribune până la finalul meciurilor care trec de ora 21:00:

“S-a discutat de meciurile de fotbal, că ele încep la ora 20:00 şi se termină mai târziu decât ora 21:00, pentru persoanele care se întorc acasă. S-a hotărât că persoanele respective pot arăta biletul de la meci şi să spună că se întorc de la meci şi că sunt pe drum acasă.

ADVERTISEMENT

Ministerul de Interne va trimite o instrucţiune la organele de control ca să ştie de acest lucru. Nu sunt meciuri în fiecare zi, sunt puţine şi se aplica această regulă – că la întoarcerea acasă persoana arată doar biletul de la meci şi că este pe drum către casă, dar a depăşit ora limită”, a declarat Raed Arafat.

Ultrașii FCSB fac deplasarea la derby pe ultima sută de metri! 100 de fani ai roş-albaştrilor, la derby

Având în vedere că numărul de bilete a fost unul mare încă de sâmbătă când fanii oltenilor credeau că vor pute a asista doar la prima repriză, este de aşteptat ca în tribunele de pe “Ion Oblemenco” să se afle 7000 de fani, cifră care reprezintă 30% din capacitatea stadionului.

ADVERTISEMENT

Însă, din informaţiile FANATIK, ultraşii FCSB s-au mobilizat pe ultima sută de metri şi vor face deplasarea la derby. Aproximativ 100 de fani FCSB din Peluza Nord fac deplasarea la Craiova pe ultima sută de metri, pentru a fi alături de echipa lor.

Mustaţă nu vine la meci: “Eu, din păcate, nu pot să merg la meci. Am un eveniment în familie”

Liderul galeriei roş-albastre, Gheorghe Mustaţă, nu va face deplasarea la Craiova, recunoscând că decizia autorităţilor l-a luat prin surprindere:

ADVERTISEMENT

„Decizia ne-a luat un pic prin surprindere, dar totuși din câte am înțeles băieții din Peluza Nord s-au mobilizat pe ultima sută de metri și vor pleca cu un microbuz la Craiova. Sper să primească bilete și să intre pe stadion.

Dacă se juca doar o repriză cu spectatori în tribune nu se mergea în Bănie. Eu, din păcate, nu pot să merg la meci. Am un eveniment în familie, este ziua băiețelului meu”, a spus Mustaţă pentru Prosport.

FCSB are şase puncte avans în clasament faţă de Universitatea Craiova şi, în cazul unei victorii, poate pune formaţia lui Laurenţiu Reghecampf într-o postură delicată în lupta pentru play-off.

  • 100 de fani FCSB vor fi pe “Ion Oblemenco” la meci
  • 5000 de bilete au pus în vânzare oltenii pentru derby

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 5,60 este cota pentru „FCSB marchează în ambele reprize”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT