Fotbal intern

Ultrașii FCSB îl vor pe Reghe și amenință jucătorii: ,,Dacă nu luăm titlul să își ia gentuța și să plece!”

20.10.2020 | 19:31
Ultrasii FCSB il vor pe Reghe si ameninta jucatorii Daca nu luam titlul sa isi ia gentuta si sa plece
ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB-ului, Gheorghe Mustață, îl amenință pe Meme Stoica, dar și pe jucătorii FCSB-ului. Ba mai mult, ultrașii îl doresc antrenor pe Laurențiu Reghecampf, cu care clubul a reușit să câștige trei campionate consecutiv.

Fanii FCSB-ului și-au pierdut răbdarea cu echipa și nu mai suportă ca CFR Cluj sau Universitatea Craiova să le ia fața și în acest sezon, după anul trecut nu au terminat nici măcar pe podium.

ADVERTISEMENT

Liderul suporterilor FCSB a declarat la Radio Sport 1 că vorbește des cu Reghecampf, care este și președintele de onoare al Asociației Suporterilor FCSB, fiind și prieteni buni.

Gheorghe Mustață îl cheamă pe Reghecampf la FCSB: ,,Hai, acasă!”

Liderul grupării Skins Berceni ține legătura cu Reghecampf prin mesaje și încearcă să îl aducă la echipă, fiind susținut de galeria FCSB-ului: ,,Mi-aș dori din inimă să vină. Simt că la club sunt mânuțele lui. Dar să nu ne grăbim. Eu voi avea o discuție cu el, când vine acasă, după ce își rezolvă problemele acolo”, a spus Mustață.

ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB-ului, prin vocea liderului lor, consideră că Reghe se va întoarce în România la o singură echipă: ,,Eu am comunicat cu el prin mesaje, dar nu am un răspuns clar. Eu vorbesc cu el, suntem prieteni și mereu îi dădeam mesaje cu «Hai acasă!». El râdea. Noi ni-l dorim pe Reghe, fără discuție!”, a mai declarat acesta.

Liderul galeriei echipei lui Gigi Becali, spune că va face totul pentru ca Laurențiu Reghecampf să revină la echipă, după despărțirea de Al Wasl: ,,Acum e Toni Petrea, echipa merge. Nu așa cum vrem, dar merge! Când Reghe va ajunge în România, prima lui echipa va fi Steaua! E primul lui obiectiv! Nici nu vreau să gândesc la altceva. Mă voi duce cu fanii după el dacă nu va fi așa. Noi sperăm să fie alături de echipă”, a detaliat pentru Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

Mustață îl amenință pe Mihai Stoica, dar și pe jucătorii FCSB-ului: ,,Vai de soarta lor!”

Ultrașii FCSB-ului abia așteaptă să poată susține echipa de pe stadion, dar în același timp îl amenință pe managerul general Mihai Stoica, dar și pe jucători, care sunt obligați în opinia lor să facă eventul: ,,Vom susține echipa, dar până într-un anumit punct. Am spus și repet «Obiectivul numărul 1 e campionatul! Dacă nu, la final, fiecare să își ia gentuța și să lase echipa în pace!». Sub nicio formă nu acceptăm ratarea titlului!”.

Se pare că relația dintre Meme și suporteri este foarte rece, iar ultrașii se pare că s-au dezis de principalul oficial al clubului și îi reproșează că nu comunică deloc cu suporterii: ,,MM cu treaba lui, noi cu treaba noastră. E subțire cu apăratul! Când vezi că cineva comentează pe Naum, pune mână pe telefon! Și ar trebui foarte multă comunicare cu suporterii! Văd că noi nu prea suntem băgați în seamă! Să-l ferească Dumnezeu să ne vadă vocali! Să pună mâna și să apere clubul cum trebuie și să comunica mai mult cu suporterii. Un mesaj aruncat pe Facebook e mai greoi”, a mai adăugat Mustață.

ADVERTISEMENT

Suporterii nu mai pot îndura încă un an fără câștigarea titlului și le dau un ultimatum lui Meme și Argăseală, dar și jucătorilor: ,,Noi răspundem pentru ce facem, ei pentru ce fac. Pe noi ne interesează să meargă echipa bine și să aibă cine să-i apere pe jucători. Dacă merge prost echipa, să-și asume. Să-și ia traista și să se ducă! Oricine ar fi, MM Stoica, Argăseală… Nu contează! Dacă merge echipa bine e OK! Dacă ai clacat, la final îți iei gentuța și te-ai dus!”.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Hermannstadt: 1,95 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT