Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultrașii FCSB o ironizează pe Universitatea Craiova înainte de startul play-off-ului: „N-avem noi derby cu ei”. Video exclusiv

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, i-a ironizat pe oaspeţii de la Universitatea Craiova şi a declarat că nu există niciun derby cu echipa lui Mihai Rotaru.
16.03.2023 | 12:20
Ultrasii FCSB o ironizeaza pe Universitatea Craiova inainte de startul playoffului Navem noi derby cu ei Video exclusiv
Ultrașii FCSB o ironizează pe Universitatea Craiova înainte de startul play-off-ului: „N-avem noi derby cu ei”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB joacă primul meci din play-off, pe teren propriu împotriva Universităţii Craiova. Confruntarea este programată sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, cele două formaţii fiind despărţite de două puncte în clasament.

Ultrașii FCSB o ironizează pe Universitatea Craiova înainte de startul play-off-ului: “Nu avem derby cu ei!”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, i-a ironizat pe olteni la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, spunând că nu există niciun derby cu Universitatea Craiova pentru ultraşi:

ADVERTISEMENT

“Noi nu avem derby cu Craiova. Nu avem niciun derby cu ei. Dacă noi câştigam cu Farul şi cu Craiova plecam de pe primul loc în play-off. Dar, greşelile se plătesc în viaţă. 

Evident că sunt şanse la titlu. Suntem la trei puncte de prima clasată. Cred că primele trei echipe au şanse la titlu şi cred că şi echipa de pe locul patru are şanse. E Craiova în spate, nu? 

ADVERTISEMENT

“Poate îşi va da seama de greşelile pe care le-a făcut şi schimbările să fie făcute cum trebuie”

Dacă la două trei meciuri se încurcă între ele, are şanse şi a patra echipă. Evident, e posibil şi Rapidul să intre în luptă. Să vedem ce face cu CFR Cluj duminică. Aici sunt etapele decisive, dar noi sperăm să luăm campionatul. 

Sunt şapte ani de când nu am mai luat titlul. Poate îşi va da seama de greşelile pe care le-a făcut şi schimbările să fie făcute cum trebuie”, a declarat Gheorghe Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Farul Constanţa a câştigat sezonul regulat şi începe play-off-ul cu acelaşi număr de puncte ca şi CFR Cluj, 32. Echipa lui Gheorghe Hagi este avantajată în caz de egalitate de puncte la finalul sezonului, datorită rotunjirii.

Sepsi sau FC U Craiova, pe ultimul loc de play-off!

FCSB este la trei lungimi distanţă de cele două formaţii din frunte. În celelalte dueluri din prima etapă a play-off-ului, Rapid va juca pe terenul lui CFR Cluj, în timp ce Farul va juca acasă cu FC U Craiova sau Sepsi.

ADVERTISEMENT

Joi, de la ora 21:00, are loc finala pentru ultimul loc de play-off între Sepsi şi FC U Craiova. Oltenii au două rezultate, egalul şi victoria, pentru a se califica în play-off. Echipa lui Bergodi are doar varianta victoriei.

În exclusivitate pe FANATIKsite, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, iar și miercuri și joi cu Ioana Cosma! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI ȘI IOANA COSMA!

ADVERTISEMENT