Fotbal intern

Ultrașii FCSB și CSA Steaua, devastați de moartea lui Martin Tudor: „Stelele care cad nu pier!”

30.03.2020 | 14:21
Ultrasii FCSB si CSA Steaua devastati de moartea lui Martin Tudor Stelele care cad nu pier
ADVERTISEMENT

Aflați într-o dispută pentru revendicarea stadionului Ghencea, atât fanii FCSB-ului, cât și cei ai CSA Steaua au fost devastați de moartea lui Martin Tudor, fostul portar al „roș-albaștrilor”, care a evoluat timp de șase sezoane la formația din Ghencea, între anii 1999 și 2005.

Ultrașii FCSB și CSA Steaua, devastați de moartea lui Martin Tudor

Fanii FCSB-ului și cei ai CSA Steaua au fost devastați de moartea lui Martin Tudor, lăsând disputa privind echipa care își va desfășura meciurile pe noua arenă Ghencea și au lăsat mesaje de condoleanțe pentru decesul fostului portar.

ADVERTISEMENT

Skins Berceni, grupul care a ales să se întoarcă alături de FCSB, a lăsat un mesaj pentru Martin Tudor pe pagina de Facebook: „Sincere condoleanțe familiei!”.

Pagina de Facebook „Steaua liberă”, contestatară a FCSB-ului și a lui Gigi Becali, a postat pe pagina de Facebook un mesaj înduioșător la adresa lui Martin Tudor:

ADVERTISEMENT

A murit Martin Tudor! Așa cum foarte bine spunea un coleg de la Steaua Liberă, s-a dus unul dintre primii eroi ai copilăriei și adolescenței noastre…”.

„Stelele care cad, nu pier!”

Tineretului Korp, o birgadă a Peluzei Sud Steaua, a postat un mesaj de condoleanțe pentru Martin Tudor, alături de o fotografie semnată cu fostul portar al „roș-albaștrilor”: Dumnezeu sa te ierte!!! Stelele care cad nu pier / Stelele care cad se duc pe un alt cer!”.

ADVERTISEMENT
Fotografia semnată a lui Martin Tudor. Sursă foto: pagina de Facebook Tineretului Korp
Fotografia semnată a lui Martin Tudor. Sursă foto: pagina de Facebook Tineretului Korp

De asemenea, pagina de Facebook „Asociația Steliștilor 1947”, mai pe scurt „AS47”, i-a făcut CV-ul fostului portar urmat de hashtagul „Spirit de luptă”: „Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, a murit luni dimineață, la vârsta de 43 de ani.

Din primele investigații se pare că fostul portar a suferit un infarct. Acesta a fost găsit în locuința sa din Reșița, în jurul orei 10”.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu să te odihnească, Martin Tudor! FCSB își exprimă regretul la auzul veștilor șocante legate de dispariția fostului portar Martin Tudor, la vârsta de 43 de ani.

Acesta a îmbrăcat tricoul Stelei timp de șase sezoane, în care a câștigat două titluri de campion al României și o Supercupă a României. Clubul nostru transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”, a fost reacția FCSB-ului pe Facebook.

Totodată și clubul CSA Steaua a lăsat un mesaj în memoria lui Martin Tudor: „A murit Martin Tudor! O veste teribilă a lovit întreaga suflare fotbalistică din România. Fostul portar Martin Tudor a decedat azi, la doar 43 de ani”.

„Pentru clubul din Ghencea, Martin Tudor a evoluat în perioada 1999-2005. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, s-a mai arătat în mesajul postat.

  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie
ADVERTISEMENT