Fotbal international

Ultrașii lui Ajax au mers la hotelul lui Juventus! Au aprins torțe și au făcut spectacol. VIDEO

10.04.2019 | 12:19
Ultrasii lui Ajax au mers la hotelul lui Juventus Au aprins torte si au facut spectacol VIDEO

Ajax Amsterdam se duelează cu Juventus Torino în manșa tur a sferturilor de finală din Champions League, azi, de la ora 22.00, iar ultrașii olandezi din “F-Side” au mers la hotelul echipei din Serie A. Aceștia au aprins mai multe torțe și au făcut spectacol în miezul nopții. VEZI VIDEO MAI JOS!

Ultrașii lui Ajax au mers la hotelul lui Juventus

“Lăncierii” speră să  joace la fel de bine ca în duelul cu Real Madrid și să se califice în semifinalele Champions League după dubla cu Juventus Torino. Aceștia au parte și de susținerea fanilor. Ultrașii olandezi din “F-Side” au făcut tot posibilul să nu îi lase pe jucătorii lui Juventus să doarmă.

Delegația lui Juventus Torino a fost cazată la Van der Valk Hotel – Amstel, un hotel deschis în luna octombrie a anului 2018 care oferă cazare de 4 stele în Amsterdam, cu facilități de fitness și centru de wellness și spa. Acesta este situat central, în districtul Oost, chiar la 1,8 kilometri de Amsterdam RAI și la doar 10 minute de mers cu metroul de centrul orașului.

Fanii lui Ajax Amsterdam au repetat povestea

Astfel, fanii lui Ajax Amsterdam, viitoarea echipă la care va evolua Răzvan Marin, au avut posibilitatea să ajungă foarte ușor la hotelul în care erau cazați jucătorii lui Juventus Torino înaintea meciului din manșa tur a sferturilor de finală din Champions League. Nu a fost prima dată când ultrașii olandezi procedează la această metodă de a-i deranja pe italieni, ei recurgând la același gest și înaintea turului cu Real Madrid, pierdut cu 1-2.

Meciul dintre Ajax Amsterdam și Juventus Torino se joacă azi, de la ora 22.00, în manșa tur a sferturilor de finală ale Champions League. Meciul o să fie transmis de Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.