Sport

Ultrașii lui Dinamo iau cu asalt Arena Națională la partida dintre FCSB și U Cluj: „Alături de frații noștri!”

FCSB debutează în SuperLiga împotriva nou-promovatei Universitatea Cluj. La partida de pe Național Arena, oaspeții vor avea parte de susținere masivă din partea „fraților” de la Dinamo.
17.07.2022 | 14:42
Ultrasii lui Dinamo iau cu asalt Arena Nationala la partida dintre FCSB si U Cluj Alaturi de fratii nostri
Peluza Cătălin Hîldan o va susține pe U Cluj în partida de pe Național Arena cu FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Peluza Nord a celor de la FCSB va avea opoziție serioasă în primul meci din SuperLiga. La partida cu U Cluj de pe Național Arena, ultrașii roș-albaștrilor vor da nas în nas cu rivalii dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan.

PCH vine pe Arena Națională să o susțină pe U Cluj împotriva lui FCSB

Deși echipa lor preferată a retrogradat pentru prima dată în istorie și nu o vor mai putea încuraja în SuperLiga, fanii dinamoviști vor fi în tribune la prima etapă. Ultrașii din PCH au anunțat că o vor susține pe U Cluj în partida contra rivalilor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB – U Cluj e programat pe Național Arena, duminică, 17 iulie, de la ora 21:30. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit la București din primăvara lui 2015, când au fost adversare în finala Cupei României, câștigată de roș-albaștri cu scorul de 3-0.

„Pentru că suntem frați. Astăzi, la ora 17:00, toată lumea în zona Sandrino – Casa Diham Pantelimon, ca de obicei!

ADVERTISEMENT

Mergem alături de frații de la U Cluj la meciul cu FCSB, pe Arena Națională. Mobilizarea!”, se arată în comunicatul emis de ultrașii roș-albi.

Cel mai mare stadion din țară, luat cu asalt la primul meci oficial al vicecampioanei României

Echipa cu cei mai mulți suporteri în sezonul precedent, FCSB va avea parte în continuare susținere din tribune. La partida cu Universitatea Cluj sunt așteptați cel puțin 15.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

„Foarte multe bilete s-au vândut (n.r. – la meciul cu U Cluj), mult mai multe decât se vindeau în această perioadă a anului. OK, nu este un meci atractiv, e o echipă nou-promovată, chiar nu interesează pe nimeni în Bucureşti, doar poate pe suporterii lui Dinamo, că sunt înfrăţiţi cu cei ai Universităţii Cluj. 

De regulă, în lună de concediu nu prea veneau oameni. Aveam 3.000 de spectatori la un moment dat şi acum am vândut peste 7.000 online, probabil că mergem în 15.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

E important şi promiţător. E cald, va fi duminică spre luni. Sunt oameni care stau departe de Arena Naţională, de Bucureşti şi vin la meciuri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: