Sport

Ultraşii lui Dinamo îl ameninţă pe Iuliu Mureşan, după demiterea lui Mircea Rednic: “Te vom găsi şi în gaură de şarpe” / “Venim după tine”

Demiterea lui Mircea Rednic a dinamitat situaţia de la Dinamo, iar Iuliu Mureşan a devenit inamicul numărul 1 al ultraşilor. Fanii au trecut deja la ameninţări la adresa directorului executiv al "câinilor".
23.12.2021 | 10:31
Ultrasii lui Dinamo il ameninta pe Iuliu Muresan dupa demiterea lui Mircea Rednic Te vom gasi si in gaura de sarpe Venim dupa tine
Ultraşii lui Dinamo îl ameninţă pe Iuliu Mureşan
ADVERTISEMENT

Nu e deloc linişte la Dinamo, după ce Mircea Rednic a fost demis, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, iar ultraşii sunt gata de răscoală. Fanii “câinilor” îl consideră pe Iuliu Mureşan drept principal vinovat pentru şocul finalului de an şi aceştia au trecut deja la ameninţări.

Reţele de socializare au fost luate cu asalt, încă de luni, după ce Dinamo a anunţat oficial despărţirea de Mircea Rednic. Mai mulţi ultraşi au transmis mesaje dure la adresa lui Iuliu Mureşan, iar declaraţia acestuia, prin care susţinea că echipa poate trăi şi fără banii DDB, nu a făcut altceva decât să pună paie pe foc.

ADVERTISEMENT

Ameninţările ultraşilor lui Dinamo. Ce i-au transmis lui Iuliu Mureşan

Fanii lui Dinamo şi-au vărsat amarul pe unul dintre cele mai cunoscute forumuri ale “câinilor”, Dinamomania, dar şi pe conturile de Facebook ale “Peluzei Cătălin Hîldan”, “Radio Dinamo” şi ale DDB.

 • “Poate eşti bolnav, tu nu îţi imaginezi ce se va întâmpla dacă retrogradezi echipa”
 • “Fără DDB nu se poate, dar fără tine DA. Pleacă cât mai ai timp, eşti terminat”
 • “E clar răpciugosule, eşti numit şi chitit să desfiinţezi Dinamo. Pleacă până nu vei regreta”
 • “Ai grijă doctore, câinii mai şi muşcă”
 • “Să te vedem cum rezolvi tu problemele ca să rămânem în Liga 1. Ţi-ai asumat o responsabilitatea enormă. Dacă e rău, te vom găsi şi în gaură de şarpe”
 • “Doctore, dacă dai chix şi cu Stoican, cu părere de rău, cred că îţi pui ultraşii în cap rău. Nu prea te văd bine”,
 • “Dacă nu ne salvezi de la retrogradare, ai belit-o”
 • “Mureşane, venim după tine în m***** neamului mă-tii”
ADVERTISEMENT

Pe lângă ameninţări directe, ultraşii lui Dinamo au avut şi alte mesaje dure la adresa lui Iuliu Mureşan, după demiterea lui Mircea Rednic.

 • “Ăsta i-a adus pe Matei, Popa, Nica, Iliev şi alţi 5. Chiar credeţi că nu încasa şi el un bănuţ din salariile impostorilor aduşi de el?”
 • “Mureşan este de ani de zile unul dintre cei mai mari antidinamovişti din ţară. Ani de zile s-a p**** pe noi când Dinamo avea meci la Cluj”
 • “Umflatu’ de la Cluj a scos din nou perversa la înaintare. L-a înjunghiat mişeleşte pe Rednic, după ce lăsase impresia că face pe sacrificatul de Ignat. Probabil deranjat de atacurile lui Rednic la adresa transferurilor ratate (cu intenţie?), tocmai acum când se anunţa ceva revoluţie prin lotul nostru, cu un dram de speranţă şi în rândul nostru, orgoliul porcului a învins istoria noastră. Să-şi asume retrogradarea, deşi e evident că va arăta cu degetul seria de meciuri din toamna asta”
 • “Mureşan e în spatele acestei decizii. El a complotat cu jucătorii aduşi de el să nu respecte deciziile lui Rednic şi să influenţeze tinerii din lot”
 • “Mureşan ăsta are numai acţiuni menite să retrogradeze Dinamo. Cum să fie dat afară antrenorul că aşa i se năzare lui, fără să consulte suporterii în această problemă?”
 • “În 1989 mulţi eram mici, dar cred că e cazul să începem o revoluţie, una alb-roşie”
 • “Mureşane, rămâi la Cluj. Pe stadion nu o să mai fi bine primit”
 • “Când a început Rednic să spună contractele pe post, au găsit înlocuitor. Ce ascunzi domnule Mureşan??”
 • “Dacă faci cu Dinamo ceea ce ai făcut cu Hermannstadt, să-ţi iei boarfele şi să pleci din România”
ADVERTISEMENT

Scenariul unui fan al lui Dinamo în privinţa demiterii lui Mircea Rednic

Unul dintre suporterii lui Dinamo a venit cu un scenariu în privinţa demiterii lui Mircea Rednic. Acesta a susţinut că Iuliu Mureşan a aşteptat ultimul meci al anului ca să-l dea afară pe antrenorul care a adus ultimul titlu în “Ştefan cel Mare”, pentru a evita o revoltă a fanilor pe stadion.

“Mizeria umflatului a fost premeditată, ticluită probabil cu multe etape în urmă. Ce l-a determinat pe porc să aleagă tocmai ziua de ieri, culmea coincidenţei, o zi cu semnificații puternice pentru lupta împotriva unui sistem, cel comunist?

ADVERTISEMENT

Parerea mea că ei ar fi vrut sa facă mizeria mult mai devreme, dar au avut un obstacol major: suporterii. Băieții smecheri, care ne iau de proşti, au așteptat ultimul meci și l-au executat pe Rednic, știind ca majoritatea vom răbufni.

Pe principiul lasă-i să se agite că le trece până în ianuarie, când se va relua campania de mesaje emoționale siropose. Alibiul pentru eventuala retrogradare a fost creat deja, seria de meciuri catastrofale din toamna asta, care, în contextul actual, pare să nu fi fost chiar întâmplătoare. M-o fi atins paranoia?”, a fost scenariul prezentat de un suporter al lui Dinamo.

FANATIK a prezentat în exclusivitate şapte motive pentru care Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo, o decizie la care nu se aştepta nimeni.

Drumul de la “acest proiect al DDB este unul fantastic” la “ne descurcăm și fără banii DDB”

Pe 7 iulie, când a fost prezentat oficial în funcţia de director executiv al lui Dinamo, Iuliu Mureşan avea un discurs laudativ la adresa programului DDB (Doar Dinamo Bucureşti), care strânsese bani pentru salvarea clubului de la faliment şi care plătise pentru obţinerea licenţei din Liga 1.

“Cu toate că sunt probleme, acest proiect al DDB este unul fantastic, a unit 16.000 de persoane şi sunt sigur că numărul va creşte. Pe mine m-a impresionat ceea ce a făcut DDB, până acum nu am crezut că în România poate exista un astfel de proiect cum este cel al DDB, un proiect foarte serios, este foarte de ajutor Sunt alături de echipă şi din punct de vedere financiar, ceea ce este un lucru unic.

Nici nu veneam dacă nu aveam acest suport al DDB. Dacă ei nu m-ar fi vrut, nu aş fi venit să lucrez la Dinamo, pentru că ar fi fost foarte dificil, chiar dacă eu sunt rezistent şi tăbăcit. Practic, DDB a fost factorul esenţial care m-a convins să vin aici. Eu mă bazez foarte mult pe rolul suporterilor”, spunea Iuliu Mureşan în vară.

Cinci luni mai târziu, după demiterea lui Mircea Rednic, Iuliu Mureşan a schimbat placa şi a susţinut că Dinamo poate trăi şi fără suportul DDB, un motiv în plus pentru ca suporterii “câinilor” să aibă reacţii virulente la adresa oficialului.

“De la anumiți reprezentanți DDB am reacții bune, dar n-am discutat cu toți. Nu cred că vor opri finanțarea. Ne descurcăm și fără banii DDB. Eu respect ce fac fanii, chiar dacă nu sunt dinamovist!”, a precizat Iuliu Mureşan, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink