Ultrașii lui Dinamo Kiev cer din nou plecarea lui Mircea Lucescu. Ce pregătesc pentru meciul cu Juventus. Video

Gabriela Gheorghe   
în Fotbal international
17/10/2020, 20:27
Ultrașii lui Dinamo Kiev cer din nou plecarea lui Mircea Lucescu. Ce pregătesc pentru meciul cu Juventus. Video
Mircea Lucescu. Sursă foto: Hepta.

Mircea Lucescu nu are parte de o viață ușoară la Dinamo Kiev, chiar dacă a avut rezultate excelente cu noua sa echipă. Ultrașii clubului ucrainean cer din nou plecarea românului de la echipă.

Tehnicianul de 75 de ani nu este plăcut de nucleul dur al suporterilor lui Dinamo. Fanii au spus că vor provoca incidente după 14 minute în jocul cu Rukh, de pe teren străin, pentru ca meciul să fie oprit.

Organizatorii nu le-au dat voie fanilor pe stadion. Alertă va fi acum la partida cu Juventus, care se va juca marți în cea mai importantă competiție intercluburi din lume.

Mircea Lucescu e „persona non-grata” pentru ultrași

Revenirea antrenorului român în Liga Campionilor  ar putea fi presărată cu incidente. Revederea dintre cel mai în vârstă tehnician al competiției intercluburi din actuala stagiune, Mircea Lucescu, și Andrea Pirlo, jucător ce a debutat la Brescia sub comanda românului când avea numai 16 ani, probabil va trece în planul al doilea. Fanii lui Dinamo Kiev spun că așa se va întâmpla.

Astăzi, ultrașii au fost la jocul echipei sub 19 ani a lui Dinamo și au avut un steag cu chipul lui Lucescu și mesajul ”Persona non-grata”. Antrenorul român a fost tehnicianul marii rivale a lui Dinamo Kiev – Șahtior. Timp de 12 ani a antrenat-o românul pe rivala lui Dinamo.  Lucescu a preluat-o pe Dinamo Kiev pe 23 iulie în acest an.

Dinamo Kiev , formația condusă de antrenorul român a câștigat, pe teren străin, contra lui Reukh Lvov, cu scorul de 2-0, în runda cu numărul șase a campionatului Ucrainei.

Golurile meciului au fost înscrise de De Pena (30) și Rodrigues (90+1). După această victorie, Dinamo Kiev rămâne pe prima poziție a clasamentului, cu 14 puncte acumulate, două peste marea rivală Șahtior Donețk.

Lucescu este lăudat de un fost selecționer al Ucrainei

Ucraina a câștigat contra Spaniei în Liga Națiunilor, cu 1-0, iar Mikola Pavlov, fost selecționer al Ucrainei, spune că Lucescu este unul dintre oamenii cărora se datorează victoria contra ibericilor.

Formația lui Mircea Lucescu a avut cinci fotbaliști în lotul naționalei pentru partida cu spaniolii: Zabarnîi, Șaparenko, Mikolenko, Țîgankov și Sidorchuk.

,,Sub conducerea lui, fără nicio excepție, fotbaliștii lui Dinamo Kiev au început să facă progrese: tinerii Zabarnîi, Șaparenko, Mikolenko și Țîgankov, căpitanul Sidorciuk, și va veni rândul lui Buialski, când se va recupera”, a declarat Mikola Pavlov.

Închide ×