ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ultraşii lui Dinamo au mers peste Rufo Collado la Săftica! „Au venit şi ne-au ameninţat!” Exclusiv

Autori: Cristi Maciuca, Diana Flintoacă | 30.11.2020 | 12:05
Ultraşii lui Dinamo au mers peste Rufo Collado la Săftica! „Au venit şi ne-au ameninţat!” Exclusiv
Ultraşii lui Dinamo au mers peste Rufo Collado la Săftica! „Au venit şi ne-au ameninţat!”

Conducerea lui Dinamo traversează clipe dificile. Chiar dacă echipa a câștigat la scor de neprezentare ultimele două meciuri, fanii roș-albi au ajuns la capătul răbdării.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că luni, 30 noiembrie, ultrașii dinamoviști s-au dus peste spanioli în cantonamentul de la Săftica și l-au amenințat pe Rufo Collado.

Directorul sportiv a dezvăluit pentru FANATIK, cu lux de amănunte, care a fost firul evenimentelor și ce cuvinte grele i-au aruncat fanii.

ADVERTISEMENT

Un nou scandal la Dinamo. Ultrașii au dat năvală în cantonament să îi gonească pe spanioli

Ținta fanilor dinamoviști nu a fost doar Rufo Collado, ci și restul ibericilor din staff. Directorului sportiv i s-au reproșat campania de achiziții, clubul din Ștefan cel Mare aducând fotbaliști cu salarii foarte mari.

„Au venit niște suporteri peste noi la Săftica, au încălcat protocolul COVID-19 și ne-au ameninţat. Ne-au spus să luăm primul zbor spre Madrid și să plecăm. Au fost 7-8 persoane. Ce vină am eu? M-am întors și mi-am continuat drumul fără să răspund”, a declarat Rufo Collado pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre conducerea spaniolă și fani a venit la distanță de mai puțin de o săptămână de când membrii din Programul „DDB” au avut o întâlnire cu Alex Couto pentru a discuta despre salvarea clubului.

Directorul general nu a venit cu răspunsul pe care îl așteptau fanii, care, o zi mai târziu, după cum FANATIK a aflat, au recurs la gesturi extreme.

ADVERTISEMENT

Șapte fani din PCH au intrat peste Șerdean și Couto în hotel

Miercuri, 25 noiembrie, în jurul orei 21:30, șapte suporteri dinamoviști au intrat peste Alex Couto și Dorin Șerdean în camerele de la hotelul Phoenicia. Directorul general al lui Dinamo și președintele au dat nas în nas cu fanii, fără să știe cum au reușit aceștia să aibă acces în incinta clădirii.

În acele clipe tensionate, ultrașii au amenințat că dacă ibericii nu plătesc datoriile sau nu cedează acțiunile, atunci au opțiunea să plece cât mai rede din România. În caz contrar, vor fi în mare pericol.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!