Sport

Ultrașii lui Dinamo și-au dat întâlnire să se bată cu Peluza Sud Steaua după partida cu Oțelul: „Vom fi la terasă după meci”. Ce s-a întâmplat în final

Galeria lui Dinamo s-a bătut cu ultrașii celor de la Oțelul Galați, însă „câinii” au fost provocați și de marii rivali de la Peluza Sud Steaua. Cele două facțiuni și-au dat întâlnire după meci.
17.08.2022 | 15:30
Ultrasii lui Dinamo siau dat intalnire sa se bata cu Peluza Sud Steaua dupa partida cu Otelul Vom fi la terasa dupa meci Ce sa intamplat in final
Peste 2.500 de suporteri ai lui Dinamo au fost prezenți la meciul de la Clinceni cu Oțelul. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan s-au luat la bătaie pe străzi înainte de meciul cu Oțelul, cu cei 100 de suporteri veniți de la Galați. Incidentele nu au lipsit nici pe stadion.

Ultrașii lui Dinamo și-au dat întâlnire să se bată cu cei de la Peluza Sud Steaua: „Vă așteptăm”

Peluza Sud Steaua a început deja „războiul” cu marea rivală de la Dinamo înainte de derby-ul din etapa a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Cea mai dură grupare a suporterilor Stelei le-a transmis ultrașilor de la Dinamo că îi așteaptă la un fair-fight la o terasă din București, după meciul cu Oțelul Galați: „Vom fi la terasă după meci. Vă așteptăm”.

Cei de la Dinamo, prin grupul District 48 din PCH au confimat întâlnirea și au transmis clar: „Venim”.

ADVERTISEMENT

Galeria lui Dinamo nu a mai apărut la întâlnirea cu Sud Steaua

Peluza Sud Steaua a publicat apoi pe pagina oficială de Facebook o fotografie în fața barului unde au lansat „invitația” celor de la Peluza Cătălin Hîldan și cu discuția dintre cele două tabere.

Peluza Cătălin Hîldan a refuzat fair-fight-ul celor de la Sud Steaua
Peluza Cătălin Hîldan a refuzat fair-fight-ul celor de la Sud Steaua.

Aproximativ 30 de suporteri i-au așteptat pe „câini” la locația stabilită într-o discuție prealabilă.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Dinamo și CSA Steaua se joacă în etapa a 6-a, iar „alb-roșiii” speră ca partida să se joace pe stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală, pe data de 10 septembrie.

Bătaie ca în filme pe străzile din Clinceni înainte de Dinamo – Oțelul Galați

Cei 100 de fani ai celor de la Oțelul Galați au fost puși pe scandal cum au ajuns la stadion și s-au luat la bătaie cu ultrașii lui Dinamo pe străzile din jurul stadionului, însă Jandarmeria Română a intervenit să separe cele două grupuri de suporteri.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casual România (@casualromania)

Altercațiile nu au lipsit nici pe stadion. Galeria lui Oțelul a aruncat cu petarde către suporterii lui Dinamo de la Tribuna 1, iar jandarmii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene.

Suporterii lui Dinamo au aruncat cu un coș de gunoi în teren la golul de 2-1 marcat de moldoveni, însă niciun jucător nu a fost rănit.

ADVERTISEMENT