Sport

Ultrașii lui FC U Craiova 1948, lovitură pentru clubul lui Mihai Rotaru. Ce au făcut când se întorceau de la Târgu-Jiu. Foto

Galeria de la Peluza Sud a lui FC U Craiova 1948 a vandalizat o mașină a clubului Universitatea Craiova pe drumul de întoarcere de la Târgu-Jiu, după meciul cu UTA. r
31.08.2022 | 10:24
Ultrasii lui FC U Craiova 1948 lovitura pentru clubul lui Mihai Rotaru Ce au facut cand se intorceau de la TarguJiu Foto
Peluza Sud 1997 a refuzat să susțină echipa lui Mihai Rotaru. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Echipa lui Adrian Mititelu a disputat la Târgu-Jiu meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din SuperLiga, însă ultrașii de la Peluza Sud 1997 și-au făcut simțită prezența și în Craiova.

Peluza Sud 1997 a vandalizat o mașină a clubului Universitatea Craiova

Ultrașii de la Peluza Sud 1997 au vandalizat un autoturism deținut de Mihai Rotaru, conform ProSport. Este vorba de fapt despre magazinul mobil al clubului Universitatea Craiova, aflat în centrul orașului, în Piața Unirii.

ADVERTISEMENT
Magazinul mobil al Universității Craiova, vandalizat de ultrașii de la Peluza Sud 1997
Magazinul mobil al Universității Craiova, vandalizat de ultrașii de la Peluza Sud 1997. Sursă foto: ProSport

Atacul a fost „revendicat” de grupul „Boys” din Peluza Sud. Mașina a fost acoperită cu grafitti, însă autoturismul nu a suferit și alte distrugeri.

Ultrașii de la Peluza Sud au lăsat și un mesaj pe parbrizul mașinii: „Boys”.

Peluza Sud 1997 a vandalizat magazinul mobil al celor de la Universitatea Craiova
Peluza Sud 1997 a vandalizat magazinul mobil al celor de la Universitatea Craiova. Sursă foto: ProSport

Ultrașii de la Peluza Sud 1997 nu sunt la prima acțiune de acest gen. Au vandalizat casa și cofetăria lui Sorin Cârțu

Ultrașii de la Peluza Sud 1997 mai au antecedente în acest „război” dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Fanii radicali ai echipei lui Adrian Mititelu au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârțu, dar și cofetăria sa din centrul orașului Craiova. Aceștia i-au lăsat un mesaj tulburător: „Mori”.

„Nu se poate așa ceva. Am ajuns la mine în Craiova, după ce am făcut peformanță pentru Universitatea Craiova și pentru acest oraș să îmi fie vandalizate propietățile în ultimul hal și nimeni nu face nimic. Nu e prima dată când mi se întâmplă așa ceva, dar Poliția dă din umeri și nu e în stare să îi găsească pe cei care mi-au făcut lucrurile astea.

ADVERTISEMENT

Eu cam știu cine îmi face mie așa ceva, dar nu e treaba mea să îi prind. De aia avem organe abilitate ale statului. Doresc să își facă treaba, nu să dea din umeri, că nu am ajuns eu bătaia de joc a unor derbedei de prin acest oraș”, declara la acel moment fostul mare jucător al Craiovei Maxima.

Ultrașii lui FC U Craiova, nemulțumiți că Andrea Compagno a fost vândut la FCSB

Suporterii lui FC U Craiova 1948 au fost nemulțumiți și de decizia lui Adrian Mititelu de a-l vinde pe Andrea Compagno la FCSB și au protestat împotriva conducerii: „Sunt investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit și voi sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic! Ați cumpărat 600 de abonamente și mă înjurați pe mine de dimineața până seara.

ADVERTISEMENT

Am suferit enorm pentru echipa asta, însă vouă nu vă pasă în niciun fel, toți vă pricepeți mai bine decât mine, toată ziua dați sfaturi și susțineți fel și fel de fantasmagorii! Nu vă datorez nimic! N-am nicio obligație față de nimeni”, a replicat Adrian Mititelu.


  • (P) Cota BETANO pentru AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT