Sport

Ultrașii lui FC U Craiova 1948 și-au anunțat prezența în Giulești la derby-ul cu Rapid: „Vineri joacă Știința în deplasare!”

Galeria lui FC U Craiova 1948 va fi prezentă în Giulești, iar ultrașii nu dau înapoi și îl amenință din nou pe Adrian Mititelu.
07.02.2023 | 10:45
Ultrasii lui FC U Craiova 1948 siau anuntat prezenta in Giulesti la derbyul cu Rapid Vineri joaca Stiinta in deplasare
Aproximativ 700 de suporteri olteni vor fi prezenți la meciul din Giulești cu Rapid. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a amenințat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că va scoate echipa de pe teren dacă va fi înjurat de Peluza Sud Craiova la meciul cu Rapid, însă ultrașii nu au de gând să dea înapoi sub nicio formă.

Peluza Sud Craiova, mobilizare pentru meciul cu Rapid: „Deplasare Giulești. Vineri joacă Știința în deplasare!”

Rapid a anunțat că va asigura toate măsurile de securitate la meciul cu FC U Craiova 1948, în ciuda nemulțumirilor lui Adrian Mititelu, iar fanii olteni promit o atmosferă incendiară pe Giulești: „Deplasare Giulești. Vineri joacă Știința în deplasare! După ce la ultima întâlnire din noul lor cuib am făcut o atmosferă de vis, culminând cu victoria de la ultima fază a meciului, este datoria noastră să ținem steagul sus și să surclasăm episodul precedent.

ADVERTISEMENT

Doar împreună putem purta echipa spre o nouă victorie și spre o nouă seara de vis în care împreună să strigăm: ‘Noapte bună, București!’”, se anunță într-un comunicat pe pagina oficială de Facebook a peluzei.


Cele câteva sute de suporteri se vor reuni în gară: „Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecam din Gara Craiova la ora 14:13 cu trenul IR 1596, ajungând în București în jurul orei 17:33. Întrunirea are loc începând cu ora 13:00 în Gară. Prețul unui bilet dus întreg este de 72 lei. Prețul unui bilet la meci este de 10 lei, iar acestea se vor achiziționa de la noi în ziua meciului”.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud 1997 nu îl iartă pe Adrian Mititelu și au un mesaj dur pentru patronul echipei: „Se pare că dragul nostru patron nu a înțeles nici până acum care a fost motivul “incidentului” de la Sf.Gheorghe, unul care nu are nicio legatură cu el, iar ultimele ieșiri în presă ale sale sunt dovada clară a ceea ce încercam noi să transmitem de ani de zile.

El este singurul instigator la ură, singurul care dorește răul fotbalului, singurul care este capabil să oprească un meci de fotbal după bunul plac”, au fost acuzele aripii dure a suporterilor lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud Craiova, atac la Adrian Mititelu: „Doar o persoană care îi împărtășeste afecțiunile poate să creadă așa ceva”

Ultrașii încearcă să demonteze acuzațiile lui Adrian Mititelu și contraatacă: „Speculații de genul atentatelor, haosului și sabotarea echipei pe care le visează sunt pure semne ale instalării demenței și doar o persoană care îi împărtășeste afecțiunile poate să creadă așa ceva.

Ar fi cazul ca presa, cea care s-a grăbit să arunce în ultimele zile cu noroi atât în noi, cât și în tot fenomenul ultras din România, să vadă cine este, de fapt, cel care dorește circ și scandal. Vom fi mereu alături de clubul nostru drag, dar niciodată nu vom uita răul pe care acest mititel l-a făcut și continuă să-l facă celei mai iubite echipe din România. Hai la meci! Știința suntem noi!”, se mai arată în același comunicat.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 e pe locul zece în SuperLiga cu 27 de puncte, la șase puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici