Sport

Ultrașii lui FC U Craiova 1948 și-au anunțat prezența în Giulești la derby-ul cu Rapid: „Vineri joacă Știința în deplasare!”

Galeria lui FC U Craiova 1948 va fi prezentă în Giulești, iar ultrașii nu dau înapoi și îl amenință din nou pe Adrian Mititelu.
07.02.2023 | 10:45
Ultrasii lui FC U Craiova 1948 siau anuntat prezenta in Giulesti la derbyul cu Rapid Vineri joaca Stiinta in deplasare
Aproximativ 700 de suporteri olteni vor fi prezenți la meciul din Giulești cu Rapid. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a amenințat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că va scoate echipa de pe teren dacă va fi înjurat de Peluza Sud Craiova la meciul cu Rapid, însă ultrașii nu au de gând să dea înapoi sub nicio formă.

Peluza Sud Craiova, mobilizare pentru meciul cu Rapid: „Deplasare Giulești. Vineri joacă Știința în deplasare!”

Rapid a anunțat că va asigura toate măsurile de securitate la meciul cu FC U Craiova 1948, în ciuda nemulțumirilor lui Adrian Mititelu, iar fanii olteni promit o atmosferă incendiară pe Giulești: „Deplasare Giulești. Vineri joacă Știința în deplasare! După ce la ultima întâlnire din noul lor cuib am făcut o atmosferă de vis, culminând cu victoria de la ultima fază a meciului, este datoria noastră să ținem steagul sus și să surclasăm episodul precedent.

ADVERTISEMENT

Doar împreună putem purta echipa spre o nouă victorie și spre o nouă seara de vis în care împreună să strigăm: ‘Noapte bună, București!’”, se anunță într-un comunicat pe pagina oficială de Facebook a peluzei.


Cele câteva sute de suporteri se vor reuni în gară: „Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecam din Gara Craiova la ora 14:13 cu trenul IR 1596, ajungând în București în jurul orei 17:33. Întrunirea are loc începând cu ora 13:00 în Gară. Prețul unui bilet dus întreg este de 72 lei. Prețul unui bilet la meci este de 10 lei, iar acestea se vor achiziționa de la noi în ziua meciului”.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud 1997 nu îl iartă pe Adrian Mititelu și au un mesaj dur pentru patronul echipei: „Se pare că dragul nostru patron nu a înțeles nici până acum care a fost motivul “incidentului” de la Sf.Gheorghe, unul care nu are nicio legatură cu el, iar ultimele ieșiri în presă ale sale sunt dovada clară a ceea ce încercam noi să transmitem de ani de zile.

El este singurul instigator la ură, singurul care dorește răul fotbalului, singurul care este capabil să oprească un meci de fotbal după bunul plac”, au fost acuzele aripii dure a suporterilor lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud Craiova, atac la Adrian Mititelu: „Doar o persoană care îi împărtășeste afecțiunile poate să creadă așa ceva”

Ultrașii încearcă să demonteze acuzațiile lui Adrian Mititelu și contraatacă: „Speculații de genul atentatelor, haosului și sabotarea echipei pe care le visează sunt pure semne ale instalării demenței și doar o persoană care îi împărtășeste afecțiunile poate să creadă așa ceva.

Ar fi cazul ca presa, cea care s-a grăbit să arunce în ultimele zile cu noroi atât în noi, cât și în tot fenomenul ultras din România, să vadă cine este, de fapt, cel care dorește circ și scandal. Vom fi mereu alături de clubul nostru drag, dar niciodată nu vom uita răul pe care acest mititel l-a făcut și continuă să-l facă celei mai iubite echipe din România. Hai la meci! Știința suntem noi!”, se mai arată în același comunicat.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 e pe locul zece în SuperLiga cu 27 de puncte, la șase puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT