Sport

Ultraşii lui FC U Craiova anunță invazia în Ștefan cel Mare la meciul cu Dinamo: „Știința se reîntoarce în Groapă”

Galeria lui FC U Craiova 1948, Peluza Sud 1997, anunță o deplasare ca pe vremuri la partida împotriva lui Dinamo de vineri, 8 aprilie din etapa a 4-a din pla0y-out-ul Casa Pariurilor Liga 1.
05.04.2022 | 10:03
Ultrasii lui FC U Craiova anunta invazia in Stefan cel Mare la meciul cu Dinamo Stiinta se reintoarce in Groapa
Dinamo e la 9 puncte de FC U Craiova 1948 și are nevoie disperată de victorie pentru a evita barajul. Sursă foto: Facebook Peluza Sud 1997
ADVERTISEMENT

Peluza Sud 1997 se pregătește de meciul contra „câinilor” ca de un derby, iar suporterii anunță o deplasare spectaculaosă.

Ultrașii lui FC U Craiova tratează meciul cu Dinamo ca pe un derby

Peluza Sud Craiova a publicat un comunicat pe pagina oficială de Facebook în care mobilizează suporterii pentru deplasarea din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Ironiile la adresa rivalilor deja au început, iar meciul va fi cu siguranță unul cu nivel ridicat de risc la nivel de galerii: „Vineri, după mult timp, Știința se reîntoarce în groapă, casa “ochilor albaștri” și baia noastră publică preferată”.

Fanii anunță că deplasarea se va face cu trenul, iar galeriei li se vor alătura și alți suporteri din Capitală: „Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecăm cu trenul R-E 9018 la ora 15:52 din Gara Craiova. Întrunirea va avea loc la ora 15, iar prețul unui bilet este de 34 lei.

ADVERTISEMENT

Cu suporterii din București ne întâlnim fie începând cu ora 19 în Gara de Nord, fie direct la sectorul de oaspeți al așa zisului stadion. Hai la meci! Știința suntem noi!”, se anunță în comunicatul ultrașilor.

Ultrașii lui FC U Craiova 1948 s-au luat la bătaie cu galeria lui Dinamo pe „Oblemenco”

Peluza Sud Craiova 1997 i-a atacat pe suporterii lui Dinamo la primul meci din Casa Pariurilor Liga 1 între cele două echipe.

ADVERTISEMENT

Ultrașii oltenilor au străbatat toată tribuna a doua a stadionului și au fost aproape de o bătaie generală cu Peluza Cătălin Hîldan.

Jandarmeria a intervenit la timp și a folosit gazele lacrimogene pentru a despărți cele două grupuri de suporteri, galeria lui Dinamo fiind înconjurată de un cordon.

ADVERTISEMENT

Dinamo are nevoie ca de aer de o victorie, dacă vrea să mai scape de locurile de baraj

Dinamo a reușit prima victorie în deplasare în Casa Pariurilor Liga 1 și se află la nouă puncte distanță de FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu (22 de puncte).

„Câinii” lui Dusan Uhrin Jr. au de recuperat încă șase puncte față de Chindia Târgoviște și CS Mioveni, prima echipă aflată peste linia de baraj.

ADVERTISEMENT