Sport

Ultrașii lui FC U Craiova s-au dus acasă la Mititelu! Furioși pe numirea lui Napoli: „Este sclavul familiei”. Exclusiv

25.08.2020 | 23:50
Ultrasii lui FC U Craiova sau dus acasa la Mititelu Furiosi pe numirea lui Napoli Este sclavul familiei Exclusiv
Ultrașii lui FC U Craiova s-au dus acasă la Mititelu! Furioși pe numirea lui Napoli: „Este sclavul familiei”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Apele nu sunt chiar limpezi în zona Olteniei. Flacăra rivalității dintre Universitatea Craiova și clubul patronat de Adrian Mititelu s-a reaprins după promovarea lui FC U în liga secundă.

Liniște nu este nici măcar în cadrul clubului de eșalon inferiror. Înainte de debutul în noul sezon al Ligii 2, oltenii au rămas fără președinte, după ce contractul lui Marcel Pușcaș a fost reziliat, dar au rămas și fără tehnician. FANATIK a aflat că Eugen Trică a avut o discuție mai aprinsă cu patronul echipei, astfel că acesta a fost dat afară.

ADVERTISEMENT

FC U s-a reorientat rapid și a apelat la o soluție pe care am mai văzut-o. Chiar dacă s-a vehiculat numele lui Mircea Rednic, alesul pentru banca tehnică este Nicolo Napoli, însă acest lucru nu le-a picat deloc bine suporterilor. Astfel, conform informațiilor deținute de FANATIK, ultrașii celor de la FC U Craiova au luat decizia să se ducă acasă la Adrian Mitititelu. Napoli este acuzat că este „sclavul familiei”.

Ultrașii lui FC U Craiova s-au dus în miez de noapte acasă la Mititelu! Comunicat dur al Peluzei Sud 1997: „Sclavul familiei Mititelu”

Chiar dacă există speranțe mari în ceea ce privește noul sezon în care va participa FC U, totul pare că merge din rău în mai rău pentru echipa patronată de Adrian Mititelu. Cu Marcel Pușcaș președinte și Eugen Trică antrenor, rivala locală a Universității Craiova a promovat fără niciun fel de problemă în Liga 2.

ADVERTISEMENT
  • 13 victorii și 3 egaluri a avut FC U Craiova în sezonul competițional 2019-2020, fiind prezentă în Liga 3, seria a 3-a
  • 42 de puncte a strâns echipa antrenată de Eugen Trică

Colaborarea dintre Pușcaș și Mititelu a rezistat până la sfârșitul lunii iulie, atunci când fostul candidat la președinția FRF a anunțat despărțirea de funcția pe care o ocupa din noiembrie 2018. Paharul s-a umplut când a fost anunțată despărțirea de Eugen Trică. Rezilierea a fost unilaterală, după ce Adrian Mititelu și antrenorul de 44 de ani ar fi avut o dispută la sfârșitul săptămânii trecute.

ADVERTISEMENT

Patronul echipei a încercat să realizeze o lovitură de imagine, fiind în discuții cu Mircea Rednic și chiar și cu Flavius Stoican. Totul a picat, iar Mititelu a apelat la tehnicianul său preferat, Nicolo Napoli. Nemulțumiți de numirea acestuia, ultrașii din Peluza Sud au luat decizia să meargă acasă la Adrian Mititelu și să îi ceară socoteală pentru decizia luată. De asemenea, suporterii au emis și un comunicat foarte dur în care italianul este numit „sclavul familiei Mititelu”: „Cum bine știți, Universitatea Craiova are de astăzi un nou “antrenor”. Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor non-grata un nou specimen, nicolo napoli. E vorba de același personaj cu care Știința a jucat cel mai slab fotbal din ultimele decenii.

E vorba de același personaj pe care noi l-am scos de pe terenul de antrenament ca pe ultimul om. E vorba de personajul care a vrut să semneze cu csu. E vorba de sclavul familiei mititelu. Facem apel ca acest personaj sa fie dat afară de la club cât mai repede cu putință, personaj care nu are ce cauta în Craiova, darămite la Universitatea Craiova. Este un ultimatum!”

ADVERTISEMENT

Cum bine știți, Universitatea Craiova are de astăzi un nou "antrenor". Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor…

Posted by Peluza Sud 1997 on Tuesday, August 25, 2020

Scandalul datează de mai mul timp! Andrei Preda, cel poreclit „Gogoașă”, a spus pentru FANATIK de ce Napoli nu mai este agreat de fanii lui FC U Craiova

Problemele dintre ultrașii din Peluza Sud 1997 și Nicolo Napoli au o istorie în spate. În urmă cu doi ani, Andrei Preda, fostul portar al echipei și actual lider de galerie, a vorbit pentru FANATIK despre fostul său tehnician: Acest italian Nicolo Napoli și-a făcut imagine pe cârca fotbaliștilor și văd că se dă acum mare oltean de zici că este Dumnezeul nostru al oltenilor. Vă spun foarte clar că dacă el revine la FC Universitatea Craiova atunci eu voi pleca de la această echipă. Nu voi mai face parte din nici un staff și nu voi mai lucra la FCU.Vreau ca toți suporterii Universității Craiova să afle adevărul despre acest Napoli. În urmă cu câțiva ani el semnase pe la ora 1 noaptea contractul cu CSU, dar au aflat suporterii clonaților și au făcut presiune pe Rotaru să nu îl pună pe Napoli antrenor pentru că el ne antrenase pe noi.

S-au dus pe la 5 dimineața chiar și la hotel la Napoli și au făcut scandal. Au spus clar că dacă italianul le va antrena echipa ei nu vor mai susține proiectul lui Rotaru. Spun acest lucru ca să știe toată lumea. Deci pentru câteva ore se clonase și Nicolo Napoli.” 

Ba mai mult, „Gogoașă” a dezvăluit modul în care Napoli organiza antrenamentele: „Apoi în Liga 4 el conducea antrenamentele pe telefon din Italia. Da, ați auzit bine. Câștiga 1.000 de euro pe săptămână, iar la Liga 3 a cerut 2.000 de euro pe săptămână și 30.000 de euro primă de promovare. Într-un întreg dacă a stat 70 de zile în Craiova.”

 

ADVERTISEMENT