Fotbal intern

Ultraşii lui FCU Craiova, mesaj războinic pentru U Craiova: “O să sărbătorim golurile lui CFR Cluj, să vezi atunci distracţie”

27.07.2020 | 11:42
Ultrasii lui FCU Craiova mesaj razboinic pentru U Craiova O sa sarbatorim golurile lui CFR Cluj sa vezi atunci distractie
ADVERTISEMENT

U Craiova se luptă la titlu cu CFR Cluj, iar visul oltenilor s-ar putea împlini în ultima etapă din play-off, când cele două formaţii s-ar putea duela cu trofeul pe masă. Ultraşii lui FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, plănuiesc să strice bucuria fanilor formaţiei antrenate de Cristiano Bergodi.

Ca după fiecare victorie de la reluarea sezonului, fanii Universităţii Craiova pregătesc să sărbătorească pe străzi un eventual succes în Liga 1, însă rivalii din oraş vor să-i boicoteze.

ADVERTISEMENT

Andrei Preda, cunoscut sub numele de “Gogoaşă”, unul dintre liderii ultraşilor de la FCU Craiova, a dezvăluit că fanii echipei lui Adrian Mititelu se vor strânge în centrul oraşului şi îi vor susţine pe cei de la CFR Cluj.

Ultraşii lui FCU Craiova, mesaj războinic pentru U Craiova

“Am auzit că suporterii celor de la CSU se strâng în oraș dacă se ajunge la utimul meci direct cu CFR cu titlul pe masă. Ei bine, vă anunt, să știe toata lumea, că și noi vom fi acolo. Să ne bucuram și noi împreună cu ei.

ADVERTISEMENT

Doar că noi o să sărbătorim fiecare gol al CFR-ului. Să vezi atunci distracție. De ce să se strângă numai ei? Nu-i lăsăm singuri. Vom fi și noi acolo în Centru cu ei”, a anunţat Andrei Preda la Radio Sport 1.

U Craiova, la două meciuri de titlu în Liga 1

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul din play-off, iar U Craiova nu a fost ocolită de problemele cu coronavirus. Trei persoane din staff-ul echipei au fost depistaţi pozitiv, motiv pentru care meciul cu Astra Giurgiu a fost reprogramat miercuri.

ADVERTISEMENT

Ştiinţa ocupă primul loc în clasament şi are un avans de 4 puncte faţă de CFR Cluj, însă campioana României are un meci mai puţin jucat. Ardelenii vor avea un program de foc pe finalul sezonului, cu trei partide, printre care şi derby-urile cu FCSB şi U Craiova, în şase zile.

U Craiova este la două meciuri de titlul de campioană a României, iar un eventual succes i-ar duce pe olteni în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Formaţia din Bănie ar urma să fie cap de serie la tragerea la sorţi pentru această fază.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FC Botoşani ar urma să se dispute marţi, de la ora 21:30, în timp ce Astra Giurgiu – U Craiova se va juca miercuri, tot de la ora 21:30. Ambele partide contau pentru etapa a 9-a din play-off. FCSB – CFR Cluj, restanţă din etapa a 8-a se va disputa vineri, de la ora 20:30. Finala campionatului, U Craiova – CFR Cluj ar urma să se joace luni, 3 august.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 3,15 este cota pentru “remiză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: