Fotbal intern

Ultrașii lui Petrolul, incidente cu Jandarmeria după ce au înjurat PSD. Video

07.04.2019 | 18:55
Suporterii Petrolului, scandal cu jandarmii la meciul contra lui Aerostar

Petrolul Ploiești a reușit să câștige cu 2-0 pe terenul celor de la Aerostar Bacău și continuă lupta pentru promovarea în Liga 1 Betano. „Lupii galbeni” au rezolvat meciul în prima repriză, cu două goluri înscrise de Șaim și Bucșa. Astfel, în repriza secundă momentele tensionate s-au mutat în tribune, acolo unde fanii Petrolului au fost implicați într-un incident cu jandarmii.

Fanii Petrolului Ploiești, incident cu jandarmii

Fotbaliștii Petrolului au fost susținuți în deplasarea de la Bacău de o galerie formată din aproximativ 300 de ultrași. Aceștia au fost alături de echipa lor pe toată perioada meciului, dar pe final au intrat într-un clinci cu jandarmii prezenți la meci. După ce au început să scandeze „România, stat polițienesc” și să injure PSD, partidul aflat la guvernare, „lupii galbeni” au fost întâmpinați de jandarmi în minutul 88. Aceștia i-au împins pe fanii Petrolului într-un alt sector, până când scandările au încetat. Partida a fost întreruptă până când spiritele s-au calmat. VEZI VIDEO AICI

Nu a fost singura fază tensionată de la acest meci. Și un fan al lui Aerostar a fost escortat în afara stadionului de către stewarzi, după ce a cerut socoteală unui asistent pentru că a anulat pentru offside un gol înscris de Ciocâlteu, care ar fi putut relansa partida.

Suporterii Petrolului au fost alături de fotbaliști pe tot parcursul sezonului
Suporterii Petrolului au fost alături de fotbaliști pe tot parcursul sezonului

Petrolul Ploiești, aproape de promovare

Petrolul Ploiești a egalat-o acum pe Sportul Snagov, cu 59 de puncte, formație pe care a depășit-o la golaveraj. „Lupii” galbeni sunt acum pe locul 3, la un punct de Chindia și la cinci puncte de Academica Clinceni. De partea cealaltă, formația din Bacău a încasat a patra înfrângere consecutive și a rămas pe locul 17, retrogradabil, la cinci puncta în spatele primei poziții care asigură rămânerea în Liga 2.

În etapa următoare Petrolul Ploiești va avea parte de un derby de tradiție, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Argeș, în timp ce Aerostar va avea parte de o deplasare dificlă, la CS Mioveni.