Sport

Ultrașii lui PSG vor continua protestele la adresa starurilor Lionel Messi și Neymar: ”Nu dau înapoi pe teren ce le dăm noi”

Situația la PSG este în continuare una tulbure deși a trecut mai bine de o lună de la dezamăgirea din Champions League, iar ultrașii nu îi pot ierta pe Lionel Messi și Neymar, cei mai reprezentativi jucători.
17.04.2022 | 13:45
Ultrasii lui PSG vor continua protestele la adresa starurilor Lionel Messi si Neymar Nu dau inapoi pe teren ce le dam noi
Situația la PSG este în continuare una tulbure deși a trecut mai bine de o lună de la dezamăgirea din Champions League, iar ultrașii nu îi pot ierta pe Lionel Messi și Neymar, cei mai reprezentativi jucători. Sursă foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
ADVERTISEMENT

Imediat după ce au pierdut neașteptat returul cu Real Madrid din optimile UCL, fanii parizieni au vandalizat stadionul și i-au amenințat pe fotbaliștii lui Mauricio Pochettino.

Lionel Messi și Neymar vor avea în continuare viață grea cu ultrașii lui PSG

Ultrașii lui PSG din facțiunea Collectif Ultras Paris și-au ales noul președinte în această săptămână, iar acesta a ținut să explice de ce starurile Lionel Messi și Neymar vor avea în continuare parte de un tratament dur din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

”Nu este nimic personal cu acești jucători, ei sunt huiduiți și criticați pentru ceea ce reprezintă. Acest club adună vedete cu salarii mari, dar care pe teren nu funcționează la nivelul cheltuielilor făcute.

De exemplu, la Neymar vedem că nu dă înapoi pe teren ceea ce îi dăm noi. Ne uităm la meciurile lui în naționala Braziliei și le comparăm cu ce joacă la Paris. Este frustrant. Neymar de la PSG nu este adevăratul Neymar”, a declarat Romain Mabille, într-un interviu pentru France Bleu.

ADVERTISEMENT

Fanii, nemulțumiți că sunt ignorați de conducere și jucători

Noul președinte al ultrașilor lui PSG a anunțat că nimic nu se va schimba în atitudinea fanilor și acuză conducerea clubului și jucătorii că refuză să stea de vorbă cu ei: ”Rămânem cu aceeași atitudine ca la meciurile anterioare din simplul motiv că nimic nu s-a schimbat referitor la pretențiile noastre.

Nu există nicio comunicare la nivel de club care să fi fost făcută. Fără pași spre noi, fără anunțuri, fără întrebări. La nivel de jucători, niciunul dintre ei nu a venit la noi să discutăm sau să ne ceară scuze. Am dat un comunicat de presă în care am expus ce pretenții avem, dar nimic nu s-a schimbat la nivelul conducerii clubului.

ADVERTISEMENT

Nu simțim dorința clubului de a avansa lucrurile. Rămânem pe pozițiile noastre pentru că noi credem că ceea ce cerem este doar cel mai bun lucru pentru club. Iar ca reprezentant al tribunelor nu putem fi mulțumiți de situația actuală”.

Pleacă șeicii de la PSG?

PSG stă pe un butoi cu pulbere din cauza lipsei rezultatelor pe plan internațional. Din această cauză a apărut informația că șeicii din Qatar sunt pregătiți să renunțe la club, iar acest lucru ar urma să se întâmple la finalul anului, imediat după încheierea turneului final al Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

Emirul Qatarului este nemulțumit că în cei 11 ani de când s-a implicat la PSG echipa nu a câștigat Champions League, iar posibila plecare a lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare să fie picătura care a umplut paharul.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Marseille: 2,10 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT